BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

11

April 2013

63

COMMENTS

carpe diem

Written by , Posted in Diverse

de cateva zile sunt marcat de o intamplare. o colega si-a pierdut in decurs de cateva luni unele dintre cele mai importante persoane din viata ei. mai intai mama, dupa o boala grea si o suferinta..apoi cea mai buna prietena. o femeie de 30 si un pic de ani…

dupa o boala grea. o femeie cu 2 copii micuti, rapusa de o boala in doar cateva luni, o boala care ucide pe banda rulanta. vorbeam cu colega mea si imi spunea ca acum nu mai are nicio frica de  moarte. stiu ca pare un truism dar vorbeam cu ea despre cat de mici suntem pe lumea asta. despre drumul nostru aici, despre faptul ca suntem niste pasageri. habar nu avem cand trenul nostru ajunge in statie si coboram. m-a marcat povestea asta. si ma gandeam ca totul este atat este atat de rapid, totul se intampla in mare viteze, nici macar nu apucam sa ne dezmeticim si linia de final sa ne apara in fata. nu mai vreau sa astept, vreau sa imi traiesc viata asta fix asa cum o simt.

vreau sa fac toate lucrurile care imi plac, vreau sa ma bucur de toti oamenii dragi, vreau sa imi fac timp pentru toate lucrurile care imi fac placere. nu mai vreau astept aiurea. nu mai vreau sa imi fac scenarii, nu mai vreu sa stau si doar sa vad ce se intampla, cum se intampla. vreau sa se intample, vreau sa fac toate lucrurile care imi plac, vreau sa ma bucur de anii astia, vreau sa traiasc intens. nu sunt cuvinte mari, exact asta simt acum. vreau sa fac ce imi place, cand imi place, cum imi place. stiu ca e timp pentru toate si vreau sa ma bucur de lucrurile astea. daca nu sunt ok acum cu tine…asta e. viata merge mai departe. poate o sa ne revedem la un moment dat. cine stie. insa acum chiar vreau sa imi parcurg calea. sa spun “stop” si apoi sa apas “play”. vreau sa traiesc frumos, curat, cinstit. vreau sa impart momente frumoase fix cu oamenii care merita lucrurile astea. vreau sa traisc intens, sa ard, sa ma stig, sa ard din nou.

vreau sa visez si sa revin cu picioarele pe pamant, vreau sa fac fix ceea ce vreau, vreau sa fac compromisuri mai putine, vreau sa ma arunc fara plasa, vreau sa ma prinzi fix tu. cea care merita sa ma prinda. e nasol ca dupa ce vezi lucuri rele in jurul tau te gandesti mai bine la tine, la viata ta, la ce vrei sa faci cu ea. insa asa suntem noi oamenii. si probabil ca e firesc sa fie asa. va doresc o viata frumoasa. va doresc sa aveti timp pentru tot. va doresc sa gresiti si sa o luati de la capat, va doresc sa iubiti mai mult, sa fiti mai deschisi, sa daruiti in primul rand si apoi sa va ganditi ca o sa si primiti inapoi ceva..orice.

va doresc sa va bucurati mai mult de lucrurile simple, va doresc sa vedeti partea plina a paharului, va doresc sa aveti puterea de a pune “stop” atunci cand simtiti asta, va doresc sa va deschideti mai mult, sa aveti incredere, sa acordati sanse, sa va ganditi mai mult la omul de langa voi, sa va faceti timp sa mergeti la teatru, la sala, la opera. unde va place voua. va doresc sa iubiti, va doresc sa fiti sinceri, sa mintiti mai putin, va doresc sa fiti altruisti, va doresc sa va ganditi de doua ori inainte de a face ceva. va doresc sa nu judecati pe nimeni, va doresc sa fiti mai buni, mai toleranti, mai linistiti, mai calmi. va doresc sa zambiti mai mult.


63 Comments

 1. Luana
 2. Luana
 3. claudia
 4. Irina
 5. Maracine Florin
 6. Miha
 7. Claudia
 8. Iulia
 9. Gia
 10. Amelia
 11. Manuela
 12. vadstele
 13. B Monica
 14. Chance
 15. cora
  • admin
 16. Tibi
  • admin
 17. Ana
 18. Ralu
 19. maria
  • admin
   • maria
 20. Dana
 21. Chance
 22. Gabriela S
 23. Sasha
 24. Catalin
 25. anca
 26. Vio
 27. Ioana
 28. nina
 29. Mia
 30. violeta
 31. Vinny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.