BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

18

April 2016

0

COMMENTS

Despre momentul ala in care te bucuri pentru ceea ce simti acum

Written by , Posted in Diverse

“Eu am construit foarte usor…vietile noastre s-au intersectat la momentul potrivit…caramizile iubirii s-au asezat de la sine, una peste alta. Dar…pentru ca exista un dar, e mai greu de pastrat tot ce am. Asa cred eu. Intotdeauna apare gandul ala de mai bine, ca in scenariul unui film…ce ar fi daca…

Mintea ne sabotează, facem reproșuri pentru nimicuri, în loc să ne bucurăm acum de ce simțim acum. Adevărul e că nu mai știm să fim fericiți…fericirea vine din noi, din lucrurile mărunte…un zâmbet, o îmbrățișare, să ne bem cafeaua privindu-ne, savurând aceea clipă de tăcere plină de iubirea care ne umple sufletele. Să păstrăm iubirea, luptăm mult până o găsim, să nu ne mai cramponăm de fericire, să o trăim acum și aici când există. Să nu ne mai îngrijoreze viitorul, încă nu a venit, trecutul a rămas în trecut, iar ce avem este doar momentul prezent!” mesaj de la o cititoare.

Cand vrem sa traim in prezent si nu ne mai gandim la viitor..abia atunci suntem fericiti.

Povestea asta este una prin care multi au trecut, trec sau urmeaza sa treaca. Furtuni in pahare cu apa am trait cu totii. Cu totii avem batalii pierdute, batalii castigate. In final conteaza razboiul. Ala trebuie sa il castigam. Toate cele prin care trecem sunt incercari, din toate avem de invatat, cu totii gresim la un moment dat…dar ce conteaza este sa invatam ceva din asta. Sa ne gandim ca momentul asta pe care il traim nu o sa il primim niciodata inapoi. Fix clipa asta in care eu scriu aceste randuri iar voi pe cititi…clipa asta e unica. Asa si cu momentele din viata voastra. In incercarea de a face planuri pentru viitor uitam ce e mai important….PREZENTUL. Si nu uita o vorba foarte, foarte buna “Mai binele e dusmanul binelui.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.