BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

23

January 2013

66

COMMENTS

despre sentimentul ala frumos

Written by , Posted in Diverse

inceputul unei relatii este mereu motiv de poveste. se intampla lucruri frumoase, schimb de mesaje, emotie, gol in stomac.

e mereu aceeasi reteta. senzatia este frumoasa. si merita traita cu intensitate de fiecare data. e un mix de lucruri pe care le faci, ganduri, trairi. sa ii spun asta..sau mai bine nu. cum o sa reactioneze? daca o sa creada ca e prea devreme? daca nu ii spun ce gandesc poate iar nu e ok. sa nu zica ca ma grabesc. vrei sa ii dai mesaj..te opresti. il formulezi, apoi il stergi. concepi altul mai bun. sau asa crezi in momentul ala. intalniri, mesaje pe facebook, sms-uri. diverse poze. poze cu un afis de pe strada, poze cu o cana de cafea, mesaje…multe mesaje. intalniri. discutii, puncte comune, descoperi lucuri care va plac, apoi lucruri care nu…si tot asa.

filme, teatru, concerte, cafenele, sticle de vin baute in oras, la tine, la ea. sticle de vin alb, rosu,rose. cafele in diminetile in care va treziti impreuna, croissante cu unt. te joci cu degetul pe mana ei. aratati amandoi foarte bine impreuna. iti faci tot felul de ganduri, calatoresti cu ea la roma, beti o cafea in piazza di spagna, apoi fugiti de mana pe champ elysee, va luati conversii in picioare si va indreptati catre berlin, apoi fuga la barceloneta. plaja, vreme frumoasa, doar voi doi. schimbati melodii, poze, tot felul de lucruri.

te trezesti dimineata si ii trimiti mesaj, asta in cazul in care nu dormiti impreuna. abia astepti sa iti raspunda la el. apoi ii trimiti o melodie, ii place. fuga la film. apoi de mana prin oras, acasa, sticla de vin, cafea dimineata. dormiti impreuna, se cuibareste in bratele tale. se potriveste perfect acolo. parca sunt facute fix pentru ea. radeti mult impreuna. va treziti dimineata si o luati de la capat. doar cat amandoi sunteti la birou nu va vedeti. apoi iar mesaje, iar imbratisari, iar mangaieri. ascultati amandoi band of horses. e frumos sentimentul. unul dintre cele mai frumoase. merita trait suta la suta. mie la suta si tot asa. o sa citesti asta si o sa zambesti. despre tine este vorba. eram sigur ca ti-ai dat seama 🙂


66 Comments

 1. COSTEL JAMALT
 2. calator
  • Andreea
  • Deazi
 3. hoinara
 4. WM
 5. Sofia
 6. Florance
 7. cristina - maria
 8. vali
 9. Larisa
 10. Anca Puchete
 11. Ioana Andreea
 12. Elena
 13. Alexandra
 14. Madalina
 15. Madalina
 16. Cris
 17. alexandra
  • admin
  • Pyromanu'
 18. Alex
 19. madalinaP
 20. Raluca M
 21. Alexandra
 22. andreea
 23. monik
 24. G
 25. Cata
 26. George
 27. Corina B.
 28. Lore S
 29. Acinom
 30. stef
 31. anonim
 32. Petre
 33. Ice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *