BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

18

September 2013

25

COMMENTS

fericirea altora este nefericirea ta

Written by , Posted in Diverse

E plina lumea de oameni care se bucura cand resusesc sa stirbeasca fericirea altora. Mi se face lehamite, scarba, sila pentru ca din ce in ce mai multi oameni au ca principal job fix asta “aruncatul cu rahat”.

Oamenii sunt plini de ura si de venin. Ne facem zeci de cruci cand trecem prin fata unei biserici dar suntem mai plini de pacate decat Charles Manson de crime. E plina lumea de Iuda. Sunt peste tot si abia asteapta sa faca ce le place cel mai mult: sa instige, sa arunce cu deseuri, sa spurce, sa loveasca.  Cand vedem ca unora le merge bine si sunt fericiti ne panicam. Intram in fibrilatii. De ce e ok la astia si la mine nu? Si atunci ne activam. Ne scoatem tot arsenalul la inaintare.

Suntem cobre. Cand auzim lucruri bune despre cineva iesim la lumina si aruncam tot veninul din noi fix pe oamenii aia. Dezumanizare, ipocrizie, suntem niste actori prosti intr-o piesa de teatru penibila. Nu o sa luam niciun casting daca o sa ramanem asa. Toate rolurile o sa ne fie refuzate. Mai exista cateva in care ne incadram de minune..si daca ne convine asta…costumele sunt la cabina: Mefisto, Iuda, Laerte…abia asteapta sa fie jucati. Trage Cortina si intra in scena. Rolul te prinde de minune.


25 Comments

 1. Claudia
  • Andrei
   • Pol
 2. Alexandra
 3. madalinaP
 4. Andreea M!haela
 5. Mihaela Codita
 6. Katy
 7. Fay
 8. Cathy
 9. Aly
 10. Georgiana
 11. Andrei
 12. Sodolescu Madalina
 13. cami
 14. cami
 15. Rhea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.