BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

6

March 2013

15

COMMENTS

love is a laserquest: cand viata bate filmul

Written by , Posted in Diverse

viata unui om este ca un pom fructifer. plin de roade. este un mar. un mar in care gasesti mere frumoase, mari, gustoase si mere stricate.

la final cand tragi linie si costati ca merele mari si frumoase sunt mult mai multe inseamna ca ai avut o viata frumoasa. o viata implinita, o viata plina de amintiri. de toate felurile. frumoase si mai putin frumoase. mi se pare fabulos cand intalnesti un batran care iti vorbeste despre marea iubirea a vietii lui. despre femeia aia care a insemnat enorm pentru el. in multe dintre cazuri femeia aia cu “F” mare este femeia alaturi de care imbatraneste, cea alaturi de care are copii, nepoti, amintiri frumoase. exista si cazuri in care femeia aia cu “F” mare nu este cea alaturi de care imbatraneste ci o iubire din tinerete care din anumite motive s-a stins. un batranel imi explica despre mare lui iubire.

o femeia pe care o diviniza in tineretea lui…dar care la un moment dat a disparut. din mai multe motive drumul lor s-a terminat. fiecare a luat calea lui, fiecare a mers pe drumul lui. la o rascruce de drumuri unul a mers pe drumul din stanga iar celalalt a mers pe cel din dreapta. nu stau sa analizez acum motivele. insa ea a ramas in inima, in sufletul si in mintea lui pana in clipa in care batranelul a inchis ochii. si imi vorbea despre ea cu lacrimi in ochi.

revenind la dragostea aia mare alaturi de care imbatranesti gandul imi zboara la tatal meu. un om care a avut multe relatii cu femei insa in momentul in care s-a intalnit cu mama mea..la un craciun la niste prieteni acasa…a ramas definitiv al ei. pana cand a plecat definitiv a fost omul ei. o iubea pe mama pana in cel mai intunecat loc al sufletului. e diviniza, a fost al ei pe vecie. pana a inchis ochii. ne astepta cu flori la gara cand veneam de la contanta, ii canta la pian, ii facea mereu surprize frumoase. incerca sa faca orice pentru ca mama sa fie fericita, sa zambeasca, sa nu se gandeasca la niciun lucru rau. ei sunt cazul cel mai fericit. oamenii care se intalnesc la un moment dat si se iubesc pana in ultima clipa a existentei lor.

de curand am citit o chestie emotionanta. povestea de dragoste dintre marina abramovic si frank uwe laysiepen (ulay). o poveste de dragoste dintre doi mari artisti contemporani care s-a cunoscut in 1976 la amsterdam si au trait o poveste de amor senzationala pana in 1988 cand au hotarat sa sa se desparta prin intermediul unei calatorii initiatice fiecare dintre ei a pornit de la un capat opus al marelui zid chinezesc.povestea o gasesti aici. in 2010 in muzeul de arta moderna din ney york cei doi s-au reintalnit. totul a fost pus la cale perfect. o intalnire dupa 22 emotionanta. marina la masa..in fata ei in scaun gol pe care se asezau tot felul de persoane in scopul de a schimba o privire cu marina. la un moment dat, pe acel scaun gol, fara ca nimeni sa o fi anuntat in prealabil, s-a asezat ulay. clipul de mai jos vorbeste de la sine despre ce s-a intamplat acolo. va recomand din tot sufletul filmul Marina Abramovic: The Artist Is Present


15 Comments

  1. Dee
  2. Andreea
  3. Anny
  4. silviu
  5. grigore mari
    • admin
  6. Cris
  7. Oana
  8. STEFANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.