BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

6

June 2013

52

COMMENTS

lucrurile care chiar conteaza

Written by , Posted in Diverse

va provoc la un exercitiu. lucrurile care chiar conteaza in viata asta. lucrurile cu adevarat impotante. care sunt ele? eu am facut o lista. e mai jos. sigur am uitat ceva. hai sa facem lista impreuna. care sunt lucrurile care conteaza in viata ta? ce e bine sa faci?

Iubeste si pretuieste familia, parintii, fratii (nu e cazul meu pentru ca nu am asa ceva – din pacate). Bucura-te de ei cat inca sunt pe pamant si nu in gand si nu ii uita cand te parasesc. Incearca sa iti aduci aminte mereu de lucrurile frumoase petrecute in familie. De momentele magice din copilarie, de prima zi de scoala, de prima iubire. Incearca sa iti intelegi parintii pentru ca ei sunt motorul care au creat ceea ce esti tu astazi.

Cultiva prietenia. Ramai mereu alaturi de oamenii dragi. Incearca sa ii ajuti de fiecare data cand acestia au nevoie de tine. Bucura-te de reusitele lor si stai alaturi de ei cand au mai mare nevoie de tine. Treci alaturi de ei peste momentele grele si nu uita sa te bucuri de momentele frumoase pe care o sa le impartasesti cu ei si peste 2, 3 5, 10 sau 20 de ani.

Cauta in viata sa faci ce iti place. Sa ai satisfactii pe toate planurile. Sa te duci cu drag la serviciu si sa faci in mare parte ce iti place.

Fa bucurii oamenilor din jurul tau cand se asteapta mai putin. Cumpara o carte unui prieten drag, daruieste unui om un obiect pe care il ai in casa si nu il mai folosesti si esti sigur ca persoana respectiva se bucura mai mult de el decat tine.

Incearca sa te cultivi cat mai mult. Citeste, mergi la teatru, mergi la filme, la concerte. Bucuria unui concert cu o trupa preferata este greu de descries in cuvinte. Mergi la un festival, simte atmosfera, asculta muzica, elibereaza-te de toate energiile negative.

Indragoste-te si lasa lucrurile sa mearga de la sine. Traieste intens fiecare inceput. Nu face rabat de la sentimente. Nu te gandi ca peste o luna, un an, cinci nu o sa mai mearga relatia. Si nu uita ca toate relatiile se pot si ar trebui sa fie cultivate. Crede in omul de langa tine si ofera tot.

Mergi in vacanta in locuri frumoase. Locuri in care ai ce sa vizitezi. Viziteaza cat mai multe locuri, vezi cat mai multe orase, cat mai multe tari. O sa te imbogatesti cu fiecare strada, fiecare terasa, fiecare monument, muzeu pe care il vezi.

Fa-ti timp pentru lucrurile care iti fac cu adevarat placere. Mergi la sala, mananca lucruri de calitate, mai putin si mai bun, investeste in corpul si in mintea ta. O sa te simti mult mai bine tu cu tine.


52 Comments

 1. Mady
 2. Anna
 3. Ion Gnatiuc
  • admin
   • wonderer
 4. Georgiana
 5. geanina
 6. Anca Puchete
 7. Maya
 8. anda
 9. alex
 10. Eu.
 11. gigi
 12. Un gind singuratic
 13. Alexandra
 14. OANA
 15. cristi
 16. Ovidiu
 17. Diana
 18. Anca Badea
 19. teodora
 20. Maria Irimescu
 21. Cristi
 22. Ariana
 23. Angel
 24. md.c
 25. md.c
 26. Geo
 27. catalin
 28. Anonim
 29. Liviu B.
  • Lili Heroiu
 30. Nicoleta T.
 31. Nicoleta T.
 32. Nadi Na
 33. rodica
 34. elena mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.