BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

12

March 2013

7

COMMENTS

“m-am casatorit cu boala insasi”

Written by , Posted in Diverse

m-am trezit in aceasta dimineata si am deschis laptopul. am vazut o stire despre mica de la abracadabra. am copilarit cu emisiunea asta. ce am citit astazi m-a lovit direct in cap.

pe 17 martie 2013..la o zi dupa ce au implineam o varsta si schimbam prefixul, fata asta a postat pe facebook urmatorul status: “I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather” (Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar).”

Michaela Niculescu, cunoscută drept Mica de la Abracadabra, este bolnavă de ciroză şi se află în stare foarte gravă la spital, medicii fiind rezervaţi în ceea ce o priveşte.

Potrivit apropiaţilor, Mica ştia de aproximativ un an că o boală necruţătoare i s-a instalat în ficat şi că are şanse extrem de mici să îşi revină, dar a păstrat acest lucru un secret.

Starea ei s-a înrăutăţit, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind apoi transferată, în stare din ce în ce mai gravă, la Fundeni. Până în ultimele zile petrecute în afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM. Michaela Niculescu (31 de ani) a renunţat la lumea artistică după rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. După ce a lucrat ca traducător, redactor şi producător la Humanitas, a devenit lector universitar şi s-a angajat la IBM.

Mi se face pielea de gaina cand scriu asta. vin la redactie si vad un interviu cu manole in care ma regasesc. imi e frica de moarte. al dracului de frica.


7 Comments

  1. Georgiana S.
  2. iOana
  3. Alexandra
  4. Niculina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.