BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

19

May 2012

29

COMMENTS

nu e rasul tau. despre nefericire

Written by , Posted in Diverse

suntem atat de fericiti la prima vedere. toata lumea radiaza. in viata de zi cu zi toti facem de la foarte bine in sus. pe facebook toata lumea rade prin poze, toti fac poze cand arata semnul de la victorie sau OK. toti suntem foarte bine. prieteni unii cu altii.

toti avem vieti frumoase si fericite. la toti ne curge miere si lapte la chiuveta de la baie. toti zambim, suntem bucurosi, fericiti. in esenta mi se pare ca jucam un rol care nu prea ne prinde. nu cunosc oameni fericiti in jurul meu. nu cunosc oameni care sa traiasca o poveste frumoasa de dragoste alaturi de cineva. de persoana aia magica. aia unica. ma uit in jurul meu si vad in spatele zambetelor numai oameni nefericiti. suntem singuri cu toate ca pe langa noi este cineva.

suntem singuri si in 2. nefericiti. povestile frumoase de dragoste se termina brusc si fara resentimente. si el, dar si ea se bucura ca au scapat unul de altul. e trist dar al dracului de adevarat. nu exista regrete la despartiri, ba mai mult…esti socat pe cat trece timpul…si nu intelegi de ce ai stat cu persoana respectiva. timpul iti spune ca nu o sa intelegi niciodata acea decizie. sunteti doi oameni complet diferiti. care s-au legat o perioada din habar nu am ce motive. chiar stateam si ma gandeam zilele trecute dupa o discutie cu o prietena…

ca nu exista om din jurul meu care sa fie fericit si multumit in ceea ce priveste relatia sa.  cei casatoriti sunt nefericiti, cei care sunt de cateva luni impreuna sunt nefericiti si tot asa. cei mai castigati sunt cei care au relatii de o luna. cred ca asta este durata perfecta a unei relatii. trist.

tu te desparti de X dupa 3 luni pentru ca vrei sa iti vezi de viata ta, tu pleci in alta tara si vrei sa uiti de tot ce a fost aici, tu esti casatorit de 5 ani cu ea dar sunteti al dracului de nefericiti impreuna, tu esti tot timpul nemultumita si mereu esti in cautarea unei partide mai bune, tu ai mereu o chestie care te deranjeaza la ea…si o termini repede. mereu.


29 Comments

 1. Monica
 2. melania
  • admin
 3. Carmens
 4. Crista
  • admin
  • admin
 5. Criss
 6. carpatorea elena gabriela
 7. Dana
  • admin
 8. cristi
 9. Mari
 10. corii
 11. corii
 12. Antonia
 13. Andreea
 14. alexandra
 15. Iulia
 16. carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *