BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

13

November 2013

14

COMMENTS

Ofera tot ce ai mai bun in tine

Written by , Posted in Diverse

De multe ori ma gandesc ca e un defect…ca in societatea asta plina de hiene suntem doar niste victime sigure. Suntem vanatori de greseli. Ne bucuram ca unul de langa noi a dat chix.

Si ei…oamenii sensibili…caci despre ei vorbim azi… sunt cei mai afectati de societatea asta, de jungla. Cu toate asta…ei sunt cei care conteaza. O fapta buna, un cadou pe care il faci cu drag, un gand frumos si curat, o vorba spusa atunci cand trebuie…asta conteaza in esenta. Va respect si ma inclin in fata voastra: oamenii sensibili. Oamenii care sunt miscati de lucrurile simple…fix alea care conteaza. Exact cum spunea o cititoare:

“Oamenii Sensibili…..aceasta categorie din pacate se pierde pe drum. Suntem din ce in ce mai putini cei care vor sa ne pastram aceasta calitate. De ce vrem sa ne lepadam de ea? Poate de teama de a nu fi iarasi raniti. Nu vrem sa mai suferim. Cu toate astea pot spune ca este minunat sa fi sensibil. Sensibilitatea te face sa te bucuri de tot ceea ce traiesti, de tot ceea ce inveti. Sa oferi ceva celor dragi fara sa astepti ceva in schimb. Sa vezi bucuria din ochii lor cand ii vezi impliniti si indiferent de starea ta sa te bucuri alaturi de ei. Sa imparti aceleasi sentimente si te bucuri din tot sufletul.

Mereu m-am implicat in ceva pentru a iesi bine si m-am bucurat de rezultat de fiecare data, desi am fost dezamgita sau diverse persoane m-au intristat. Chiar si asa ma bucur de fiecare data ca am reusit sa le ofer un strop de bucurie. Oamenii sensibili se bucura pentru ca au luminat sufletele celor de langa ei cu ceva. Un lucru mic…care insa conteaza.

Toti trebuie sa oferim ce avem mai bun, indiferent de rezultat. Chiar daca stim ca uneori nu merita. Mereu trebuie sa gandim si sa reactionam cu sensibilitatea pe care o avem in noi. Ea ne caracterizeaza si ne facem sa ne trezim zambind chiar daca nu avem motive, si o vorba simpla din partea unui prieten drag ne facem sa ne ridicam. Iar bucuria unui om sensibil care intalnesti altul la fel ca el este nemarginita. Incearca asta si tu.”


14 Comments

 1. Madalina
 2. L_tin
  • Stefan
 3. Ady B.
  • cristina
 4. Anca
 5. Rebeca
 6. Olga
 7. alice
 8. The thing that should not be
 9. Sophie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.