BLOGU LU' OTRAVĂ

Sunday

5

June 2011

3

COMMENTS

pauza de viata…

Written by , Posted in Diverse

Alergam..fugim..nu mai avem timp…suntem mereu cu ochii pe ceas…trebuie sa ajung acolo, trebuie sa ajung si dincolo..trebuie sa merg la banca..trebuie sa ma intalnescu cu X sa ii dau filmul pe care l-am imprumutat acum 2 saptamani…e iarna, e vara, ce repede trece timpul…ce am facut de revelion? Ce departe este ultima vacanta..parca mai vreau sa plec iar in concediu…de ce nu am apucat sa ma vad cu X, de ce nu m-am vazut cu Y?

ma suna un prieten si imi spune “baaaa. Noi cand ne mai vedem?” te vezi cu o cunostinta pe strada cu care nu te-am mai vazut de multa vreme si vorbesti 2 minute…”ce ai mai facut? Esti ok?”…inevitabil conversatia se termina cu “te sun sa bem un suc in oras” …o sa il suni poate peste 2 luni..in cel mai bun caz….sau in cel mai rau o sa va intalniti din nou pe strada peste 3 luni si o sa terminate conversatia scurta…prin aceeasi propozitie “te sun eu…sa iesim la un suc in oras…ne vedem…”asta pentru ca timpul se scurge foarte repede.

deja pe facebook colegii din liceu posteaza imagini de la botezul copilului lor…sau poze de la nunta…din luna de miere…apoi poze cu copilul la 1 an, 2, 3 si tot asa…”ce s-a schimbat cutareasca”, “hai frate…ce mult s-a ingrasat X” ….dupa asta iti dai seama ca timpul trece…trece al dracului de repede…iti mai aduci aminte ce ai facut de revelion acum 4 ani?

Totul se misca repede, uneori prea repede…te vezi la o cafea in oras cu un prieten si realizezi ca nu te-ai ai vazut cu el de foarte multa vreme…luni, poate ani…habar nu ai ce sa il mai intrebi…s-au shimbat atatea insa intrebarea este aceeasi “ce faci?” iar raspunsul in cele mai multe cazuri..este foarte complex  J “bine. Tu?” suntem intr-un tren care parca opreste din ce in ce mai rar in statiile in care vrem noi sa opreasca…se deplaseaza cu viteza unui tgv si de multe ori noi nu vrem sa mearga atat de repede…

vrem sa tragem semnalul…sa oprim..sa facem o pauza de la viata…sa aruncam ceasul pe geam, sa inchidem telefonul, sa tragem semnalul si sa coboram in gara in care ne asteapta X,Y si Z. sa respiram un pic…sa tragem aer in piept timpul sa se opreasca si sa facem doar ce vrem noi, sa ne vedem cu oamenii pe care vrem sa ii vedem, sa nu mai conteze nimic…nimic dintre lucrurile lumesti care ne priveaza de multe lucruri….


3 Comments

  1. lavinia
  2. admin
  3. Andreea
  4. carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.