BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

27

September 2017

0

COMMENTS

“Tehnologia este natura omului modern.”

Written by , Posted in Diverse

Ma gandeam zilele trecuta la treaba asta dupa ce am avut o discutie cu un prieten. Cum e barbatul modern? Cine este barbatul modern? Cum arata el si ce apucaturi are. E un exercitiu de imaginatie.

Barbatul modern are succes si stie ca o sa se descurce indiferent de situatii, nu ii este frica de o relatie seioasa si crede in casatorie, stie ce vrea, nu isi mai petrece tot timpul in fata televizorului si nu mai vrea sa fie catalogat ca fiind metrosexual. Barbatul modern este atent la imaginea sa, este independent din punct de vedere financiar, este manierat, are propria locuinta si este responsabil. Barbatul modern este unul pasionat de tehnologie, unul care are un smartphone, stie datorita aplicatiilor pe unde sa circule prin Bucuresti, sa se fereasca pe cat se poate de trafic, merge la un barber shop cam o data pe luna, are un laptop la care lucreaza zi de zi, isi cumpara haine de pe net ca sa fie mereu in trend. Este mereu in cautare de gadgeturi care sa ii usureze viata, are o bratara sau un ceas care sa ii monitorizeze pasii pe care ii face zilnic, cati km a mers, cat a fost de activ la sala.

Barbatul modern se imbraca smart casual, barbatul modern nu poate trai nicio o clipa fara sa simta gustul minunat al adrenalinei si se bucura de o masina cu multi cai putere, barbatul modern stie mereu ce filme au apratut la cinema si este mereu in cautare de super productii pe care sa le urmareasca la IMAX. Barbatul modern are cel mai smart telefon de pe piata, sau e inca in cautarea lui, barbatul modern si-a facut un update si foloseste IQOS – un gadget modern cu care te poti intelege foarte bine si care, chiar daca pare din viitor, e bine ca putem sa il utilizam in prezent, barbatul modern merge de cateva ori pe saptamana la sala, mai da si cu aspiratorul si in general isi imparte activitatile in casa cu sotie. Nu e o rusine. Vorba lui Cabral 🙂 Anii trec, timpurile se schimba si odata cu evolutia societatii se vede o schimbare majora in cazul barbatilor.

Barbatul modern isi face curat si chiar stie foarte bine sa gateasca. Nu degeaba cei mai mari chefi din lume sunt barbati. Prin urmare toata discutia este despre evolutie si implicit despre adaptarea la nou. Fie ca este vorba despre muzica, fashion, filme sau gadgeturi care ne usureaza viata. Cu toate update-urile de mai sus barbatul modern nu trebuie sa uite ca inainte de toate este barbat si nu trebuie sa uite sa deschida usa restaurantului sau a portierei in fata unei femei, trebuie sa o lase sa se aseze prima la restaurant, trebuie sa nu uita ca palaria trebuie scoasa in spatiile publice, trebuie sa fie inainte de toate un bun ascultator, sa nu fie vulgar in exprimare si sa foloseasca cat mai putin telefonul daca este la restaurant. In concluzie, barbatul modern este un barbat care stie ce vrea si face ce vrea.

_P__6332

Upgrade your experiences together este o ideea venita de la IQOS si reprezinta o serie de intalniri pe diverse teme, este o modalitate de comunicare axata pe dezvoltarea personala. Eu si cu Codin am avut placerea si onoarea sa luam parte la prima treaba de genul asta care s-a desfasurat in IQOS Store Bucuresti, in incinta Afi Palace Cotroceni, cel de-al treilea magazin IQOS din Romania.

Acest articol a fost inspirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulţi pe care îl utilizez de câteva luni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *