BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

25

January 2016

3

COMMENTS

11 diferente intre femei si barbati

Written by , Posted in Diverse

Habar nu avem sa ne exteriorizam, tinem in noi toate emotiile, nu stim sa empatizam de multe ori, suntem lipsiti de sensibilitate,ne ferim sa plangem. Postarea de astazi este despre minusurile barbatilor in comparatie cu femeile.

Despre lucrurile pe care ele le fac pentru ca asa simt…iar noi nu le facem pentru ca ne lovim de prejudecati. Ele se exteriorizeaza si poate de aia traiesc mai mult decat noi…noi tinem in noi si ne consumam pe interior. Asta nu poate decat sa ne faca rau pe termen lung. Femeile sunt mereu atente la imaginea  lor, stiu cand si ce trebuie sa manance ca sa arate bine, ele stiu foarte bine de ce lucruri au nevoie in bagaje pentru o calatorie – noi habar nu avem. 2 tricouri daca mergem vara in Grecia sau 1 pulover si un hanorac daca vizitam Copenhaga in octombrie. Femeile retin chipurile oamenilor cu care interactioneaza, stiu de unde sa il repereze pe X si pe Y…noi habar nu avem cine sunt oamenii care ne salute.

Avem “capacitate” de a nu retine treaba asta. Nu avem nicio treaba in a distinge culorile, habar nu am ce este siclam, si nici daca am aflat cum arata culoare asta asta nu inseamna ca data viitoare nu o sa intreb “cum se numeste culoarea asta?” Noi suntem mai copilarosi, vrem sa ne jucam mai mult. Facem parte din generatia Peter Pan – ne jucam FIFA pe televizor. Ne strangem mai multi baieti si facem din treaba asta una foarte serioasa ☺

3fabulous_muses_diana_enciu_alina_tanasa_napolitana_joe

Joe are o campanie care despre asta vorbeste – despre cum suntem NOI versus cum sunt ELE.  Joe Mini Ispite Cocos, Joe Mini Ispite Crema de Lapte pentru femeile care isi calculeaza caloriile si sunt atente cand vine vorba de alimentatie si Joe Big cu crema de alune pentru toti barbatii care vor sa se energizeze K lumea.

NOI vs ELE

In timp ce barbatii sunt mai altruisti din fire, mai optimisti, mai echilibrati si au capacitatea de a se adapta mai bine la diversele situatii care pot aparea in viata de zi cu zi, au tendinta de a domina,sunt mai constienti, sunt mai indrazneti si mai curajosi in  raportul cu ceilalti..femeile sunt mult mai timide, mai cordiale decat barbatii, mai rezistente la durere, mai vesele, entuziaste si spontane decat barbatii.

In timp ce barbatii au o flexibilitate mai mare la schimbari, sunt mai  perfectionisti, au mai mare incredere in fortele proprii, au centrii care care reactioneaza la stimuli mai rapid decat cei ai femeilor si au o  sensibilitate mai mare in ceea ce priveste detaliile de finete..femeile.

joefab2_5 copy

Femeile sunt mai atente si mai putin rezervate, manifesta anxietate mai usor decat barbatii si se simt mai des vinovate in diverse situatii, mai ales in cele in care barbatii nu ar avea nici un sentiment de vinovatie, au mai multa incredere in ele insele decat barbatii dar cad mai usor prada  frustrarii sau starilor de tensiune creierul femeii percepe si interpreteaza emotii sau expresii faciale pe  care barbatii nici macar nu le remarca si nu in ultimul rand…femeile  plang de 4 ori mai mult decat barbatii.

Si daca vrei sa citesti mai multe despre Femei Vs. Barbati, Fabuloasele stiu mai multe pe acest subiect. Doar conteaza si parerea femeilor, nu?

Location: Lente & șotron

Foto: Tibi Vintur


3 Comments

  1. Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.