BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

26

January 2018

1

COMMENTS

5 idei de cadouri cu care sa ii surprinzi pe cei dragi

Written by , Posted in Diverse

Nu trebuie sa existe un motiv serios pentru a face un cadou. Putem face un cadou celor dragi in orice zi a anului. E tare sa vezi zambetul ala pe chipul persoanelor dragi cand primesc un cadou. Si cand e vorba de un cadou personalizat e si mai tare senzatia. Azi am 5 idei de cadouri pentru absolut oricine.

Lunea ar trebui sa fie a 3-a zi de weekend!  

Luni. E  ziua aia despre care chiar nu vrei sa stii absolut nimic. De ziua asta se leaga doar promisiuni si inceputuri. Prima zi de munca din saptamana, ziua in care te apuci de sala, ziua in care te apuci de regimul alimentar, ziua in care te lasi de fumat, ziua in care te apuci mai mult de citit. Prin urmare mesajul de pe aceasta cana o sa atinga pe toata lumea. Orice om care duminica, pe la 9-10 seara, devine posomorat, amintindu-si ca a doua zi trebuie sa fie la birou si sa inceapa o noua saptamana de munca – percuteaza la treaba asta 🙂 E cel care luni dimineata se taraste prin trafic sau la pas printre pietoni, cu gandurile pierdute, indreptandu-se catre locul cu responsabilitati. Pentru acestia este acest cadou personalizat, pentru a le oferi macar un motiv sa zambeasca intr-o zi de luni.

Această cană personalizată are mesajul „Lunea ar trebui să fie opțională”, alături de care poți pune tu, utilizând câmpul special din dreapta produsului, inițialele celui care va primi această cană cadou. În acest fel, de fiecare dată când această persoană își va savura cafeaua cea de toate zilele într-o zi de luni din această cană, va vedea mesajul și va zâmbi, poate puțin mai înviorat pentru prima zi de muncă a săptămânii. O gasesti AICI.

Sefu’ la bani!

Daca iti place muzica, ai ascultat de 1345 de ori albumul scos de Deliric impreuna cu Silent Strike in 2016 o cana cum e in poza de mai jos o sa te inveseleasca. La mine a mers treaba asta 🙂 Exista cu siguranta un vers dintr-o melodie care sa iti mearga la suflet si pe care ai vrea sa il vezi de fiecare data cand iti sorbi cafeaua sau iti bei ceaiul.

LO VE!

Pentru ca urmeaza luna aia…vin si eu cu o idee de cana/cani pentru doi. Nu intru in mai multe amanunte pentru ca umreaza o perioada grea pentru barbati: 14 februarie – 1 martie – 8 martie. Wow. Nu e o perioada buna in care sa te combini 🙂

Un citat cool!

“I saw that – karma” mi se pare un citat care merge la orice. Este foarte potrivit in absout orice context.

Placerea de a bea cafea!

Cafeaua este una dintre cele mai bune bauturi de pe lumea asta. Sunt un mare iubitor de cafea si ma bucur de bautura asta in fiecare dimineata. Mesajul de pe cana din poza de mai jos mi se pare ca explica cel mai bine relatia dintre cafea si bautorul de cafea 🙂


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.