BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

3

June 2015

3

COMMENTS

Al doilea mister al omenirii.

Written by , Posted in Diverse

In viteza asta in care ne traim viata uitam sa ne oprim pentru o clipa si sa ne gandim la lucrurile cu adevarat importante. Uitam sa spunem un multumesc unui om care ne-a ajutat, uitam sa intoarcem un zambet unei vanzatoare care ne-a zambit, uitam sa dam un telefon pur si simplu pentru a auzi o voce draga si a nu cere ceva inapoi.

Exista persoane langa noi care aduc bucurie in viata. Exista persoane care au grija de noi in aproape fiecare moment. Exista persoane in viata noastra care ne insenineaza zilele. Exista persoane care ne inspira, care ne dau curaj, care ne salta atunci cand suntem la pamant. Exista persoane in viata noastra care ne dojenesc cand avem mai mare nevoie. Exista persoane in care sunt acolo cand avem nevoie de o vorba buna, de un sfat, de ajutor, de orice. Pentru persoanele de langa noi cu care impartasim fiecare bucurie, fiecare clipa de vacanta departe de gandurile zilnice, fiecare moment imortalizat pe camera foto sau doar in mintea noastra…merita sa ne oprim un pic si sa contientizam lucrurile pe care le fac pentru noi.

Pentru toate lucrurile amintite mai sus…si pentru multe altele…a venit momentul sa oferim un motiv sa zambeasca femeii care este mereu alaturi de noi – fie ca este mama, sotia, prietena, sora – si sa ii spunem din tot sufletul doua cuvinte: #EstiExtraordinara.

activia2

Ce poate sa fie mai simplu decat sa multumim femeilor din viata noastra pentru tot ceea ce fac pentru noi. Femeile ne sprijina in tot ceea ce facem, sunt sursa de inspiratie pentru barbati, sunt maestre in bucatarie si sunt magiciene pentru cei mici pe care ii fac sa ii rada chiar si atunci cand sunt bolnavi.

Stiu ca nu e 8 martie si nici o zi sfanta, asa ca recunosc, m-a inspirat cea mai noua campanie Activia #estiextraordinara

Exista o mie si una de posibilitati prin care-i poti spune unei femei ca o apreciezi. Iti propun sa-i arati, chiar acum. Poti intra pe www.activia.ro/estiextraordinara si poti personaliza un video sau o poza pentru femeia extraordinara din viata ta si apoi poti spune lumii intregi, postand pe retelele de socializare , dandu-I tag ei si adaugand hastag-ul: #EstiExtraordinara

“Femeile sunt al doilea mister al omenirii.” Anne Rice

Sursa foto: www.siluk.ro


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.