BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

10

October 2020

3

COMMENTS

Bacau a devenit orasul cu cele mai multe picturi purificatoare de aer din lume

Written by , Posted in Travel

Am scris acum ceva vreme despre ZidArt Fest  aici…acum avem vesti noi. Oamenii au facut editia a 3-a a festivalului de arta stradala care a iesit brici. Asa cum era de asteptat 🙂

24 de artiști, 12 pereți și 32 de picturi murale au dus Bacăul pe primul loc în lume în topul orașelor care dețin lucrări realizate cu vopsea purificatoare de aer. 1536 de mp dintre care 1360 mp realizați cu vopseaua Airlite au făcut ca mesajul artiștilor să respire și mai mult în comunitatea băcăuană.

Această ediție nu ar fi fost posibilă fără implicarea artiștilor ATOMA, Lucian Sandu-Milea, Cristian Scutaru, KERO ZEN, Razvan Raucescu, Bogdan Scutaru, Monk Ink, Cazacincu & Alin Mihail, Mazerschi Sergiu Georgian si HarceaPacea cărora le suntem recunoscători pentru dăruirea cu care și-au luat în primire sufletul perete.

De asemenea, pentru prima dată în spațiul public, 13 elevi de la Colegiul National De Arta “George Apostu” au realizat 21 de picturi pe un perete de 106 mp: Canelea Sorina-Ștefania, Latu Larisa-Elena, Ungureanu Denisa-Elena, Furtuna Alexandru-Constantin, Juncă-Guzu Andreea, Rojniță Otilia-Ioana, Vaman Amalia-Elena, Copăcel Miruna-Ioana, Mihalache Andreea-Elena, Balan Dragoș-Gabriel, Bejan Alexandra-Milena, Voinea Patricia-Carmen, Vrînceanu Bianca Parascheva.

Eveniment organizat de Asociația Ingenious Drama. #ZidArt#SufletulPerete#comunitate#DomiNow#streetart#urbanart#Romania#AsociatiaIngeniousDrama#Molotow#MolotowRomania#Belton#MolotowPremium


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.