BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

29

October 2014

4

COMMENTS

“Barbatul e pionul, femeia e regina de pe tabla de sah.”

Written by , Posted in Teatru

“Toti barbatii sunt niste porci”, “Toate femeile sunt…usoare”, “Barbatul vaneaza femeia pana cand ea il prinde” si mai sunt tot felul de replici de genul asta. Eu o sa premiez cea mai amuzanta intamplare personala bazata pe relatia barbati vs. femei.

Am pentru tine o invitatie dubla la spectacolul sustinut de Maria Cassi.

ARCUB prezinta pe 7 si 8 noiembrie, ora 20:00, “Attente al Lupo”, un one woman show sustinut de actrita italiana Maria Cassi, ce are la baza o tema etern disputata, respectiv diferentele dintre barbati si femei.

Ca sa-ti faci o idee despre Maria Cassi, iti spunem ca “Le Monde” o compara pe aceasta cu Jacques Tati, Jerry Lewis si Charlie Chaplin, in timp ce ziarul “Le Figaro”  o claseaza pe Maria Cassi in topul celor mai bune „one woman show” la acest moment. Este un artist polivalent, spectacolele sale sunt dinamice si abunda de personaje, care interactioneaza unele cu altele pana la conflict, caci Maria Cassi este pe rand barbat si femeie, Adam si Eva, tanara si batrana, subliniind prin miscarile corpului caracteristicile fiecarui personaj si reusind sa aduca in prim plan elementele comice ale acestora, intocmai ca un caricaturist. Biletele la spectacol le gasesti pe bilete.arcub.ro

Maria Cassi

Foto: www.siluk.ro


4 Comments

  1. Alina
  2. cristina
  3. Liana Ionescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.