BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

20

November 2013

1

COMMENTS

Be a Hero – it’s in Your Blood!

Written by , Posted in Diverse

Pe tine ce te mai impresioneaza? Cand e momentul ala cand ti se face pielea de gaina? Cand ascult live La Boheme de la Aznavour – melodia preferata a tatalui meu, cand vezi Amour al lui Haneke, cand vezi o poveste de viata si ti se face instant pielea de gaina.

Cand am vazut stirea cu accidental din Muntenegru mi s-a oprit sangele din miscare. Si atunci…in momentele alea triste cand vezi ca oamenii pleaca, cand vezi ca cei care mai raman sufera iti dai seama cat de importanta este viata. Cat de mult conteaza fiecare secunda, fiecare clipa, cat de aproape suntem de moarte. Viata este o sarma pe care noi incercam sa fim acrobati…o sarna oe care incercam sa ne mentinem cat mai mult.

Vorba prietenului Mihai: “ Pentru ca tie nu ti se intampla niciodata. Pentru ca traim mereu cu impresia ca suntem de neatins. Pentru ca in fiecare an de Craciun promitem ca vom da mai mult decat vom primi.”

Tocmai pentru asta trebuie sa fim mereu ACOLO. Sa incercam sa ajutam, sa intindem o mana, sa ne facem utili, sa ne uitam la cel de langa, sa ii alinam suferinta. SA FIM OAMENI cu O MARE. Despre asta este vorba. Despre puterea noastra de a ne strange si de a facem minuni. Impreuna.

Doamne cat de greu este cuvantul asta: IMPREUNA. Nu doar Captain Planet poate sa fie erou. Si TU poti asta. Si EU Donez este prima platforma dedicata donarii de sange.Integram in acest proiect cele mai noi tehnologii si instrumente de comunicare. www.sieudonez.ro.

Fii si tu un inger pazitor, ajuta-i pe semenii tai care au nevoie urgenta de sange

“si EU donez” este o aplicatie dedicata donarii benevole de sange pacientilor aflati in stare critica:

– afla prin alerte si in pagina principala unde este nevoie urgenta de sange
– afla care este cel mai apropiat centru de transfuzii din judetul tau
– afla cum poti sa donezi
– daca esti medic si ai nevoie urgenta de sange, in sectiunea “pentru medici”, fa o solicitare care va ajunge in cel mai scurt timp la donator

Dureaza cat ai spune DONEZ. Da un LIKE aici: https://www.facebook.com/sieudonez si descarca aplicatia in App Store si Google play: http://sieudonez.ro/descarca/


1 Comment

  1. ionel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.