BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

7

December 2016

0

COMMENTS

Cafeaua ca o calatorie urbana

Written by , Posted in Travel

Călătoriile ne învață să fim toleranți, să fim mai buni, mai înțelegători. Îmi place foarte tare să călătoresc, să descopăr locuri noi, să văd ‘paradisuri’ cât mai puțin turistice, să simt cum trăiesc oamenii. Să mă las inspirat de clădiri, de străzi, de tot ceea ce este urban.

Îmi doresc extrem de tare ca următoarea vacanță să fie la New York. Este unul dintre orașele în care îmi doresc să ajung de când am văzut prima data filmele lui Woody Allen.

“New York este modelul perfect de oraș, nu modelul unui oraș perfect.” sunt vorbele lui Lewis Mumford. Este un oraș cosmopolit, activ 24 de ore din 24, plin de viață și cu o arhitectură incredibilă. Pentru cei care apreciază tot ceea ce este urban autentic, acesta este locul ideal în care să îți petreci o vacanță. 

Ce m-a adus astăzi să vă mărturisesc această dorință? Unul dintre cele mai frumoase obiecte inspirate, parcă, de forma clădirilor din New York. Pentru cei care sunt pasionați de cafea, pentru cei care vor să își pregătească un espresso în 25 de secunde, pentru iubitorii designului cool, cu poveste și viziune – CitiZ by Nespresso e aparatul minune pe care trebuie să îl aveți. 

nespresso-17

CitiZ by Nespresso este un produs ce redă frumusețea orașelor moderne, orașe care freamată non-stop, orașe pline de viață. Un aparat care poartă în el cutezanța stilului industrial, fumusetea formelor și a execuției zgârie-norilor. Nu întâmplător, CitiZ by Nespresso a fost comunicat la nivel internațional într-o linie strâns legată de ecosistemul urban – metafore vizuale cu aparate și clădiri symbol – și asta mi-a plăcut la nebunie! Definit de un design industrial, puternic urban, CitiZ exprimă vibrația extraordinară și stilul de viață alert al marilor orașe ale lumii, fiind piesă centrală a colecției Nespresso din acest sfârșit de an.

Mai puțin previzibil, însă, este modul prin care Nespresso – care, by the way, are acum un punct special de vanzare si in Baneasa Shopping City, la parter –  a ales să comunice această viziune urbană: însoțind pașii exploratorului urban în Marele Oraș. Mai precis, CitiZ by Nespresso a inspirat o creație specială din cadrul colecției toamnă-iarnă semnată de Mihaela Glavan. Colaborarea dintre Nespresso și Mihaela Glăvan reprezintă o încununare a două viziuni de design excepționale: cea a unui designer român, purtător al ADN-ului local, alături de expresia iconică a noului aparat CitiZ by Nespresso. “Impreună, vă arătăm frumusețea Orașului deopotrivă cu forța și grația omului modern și a pașilor lui – gest care ne aduce mai aproape de dumneavoastră prin design și, desigur, printr-o cafea mereu exceptională”, explică echipa Nespresso.

*Elementul de inspirație al colaborării-noul aparat CitiZ by Nespresso – este disponibil în Nespresso Boutique din Calea Dorobanți 210, online de pe www.nespresso.ro  precum și prin comandă către Clubul Nespresso, la numărul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice rețea).

Mai mult, până la finalul lunii decembrie, la cumpărarea oricărui aparat de cafea Nespresso – inclusiv a noului aparat CitiZ by Nespresso – clienții primesc un voucher în valoare de până la 250 de lei care poate fi valorificat în cadrul Nespresso Boutique, online sau la Centrul de Relații cu Clienții pentru achiziționarea de cafea și accesorii.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.