BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

24

November 2016

0

COMMENTS

Cate chipuri, atatea povesti

Written by , Posted in Diverse

Toate fiintele umane se nasc cu nevoia de a asculta si de a spune povesti. Ne hranim cu povesti, povestile ne invata sa mergem mai departe si tot ele ne ajuta sa ne realizam visele. Exista momente in care o poveste spusa la timpul ei poate misca lucrurile din loc, poate face minuni, poate face lucrurile mai bune.

Nu merg foarte des la evenimente insa am primit o invitatie pentru o poveste frumoasa si Elena m-a convins sa merg sa vad despre ce este vorba. Este vorba despre una dintre cele mai cool idei pe care le-am auzit in ultima vreme. In drumul nostru prin viata trecem prin mai multe etape si cateodata e mai bine sa invatam cum sa facam fata acestor perioade.

Pentru ca antrenamentele il fac pe Messi sa fie atat de bun si un antrenament pentru meseria de bunic poate sa aduca doar lucruri bune. Am facut primii pasi spre a deveni bunicul perfect la Școala de Buni Buni – in minunatia de loc creat de Alexandru Dadoo si alaturi de oameni minunati: actrita copilarie mele – Alexandrina Halic, magicianul Marian Ralea, nea Bebe de la Baraka – meseriasul in reparatii de biciclete si bucatarul Antonio.

002600110021

Citeste si:  “Niciun like, niciun share, niciun “viral” din ala, cum ii ziceti voi, nimic nu poate sa inlocuiasca respectul si iubirea.” Interviu cu Marian Ralea

Daca ne intrebam cand e momentul potrivit sa incepem sa ne gandim la pensie, ne-am putea raspunde singuri, cu ajutorul unei alte intrebari: Care e momentul in care incepem sa acumulam experientele care ne vor defini peste ani? Batranetea nu se intampla peste noapte, la fel nici pensia de care avem nevoie. Asta este povestea frumoasa pe care au reusit sa o spuna atat de frumos oamenii de la Scoala de Buni Buni.

005700480043

Oamenii astia incearca sa le spuna tuturor oamenilor ca trebuie sa le pese de pensie si de viata lor cand vor iesi la pensie. Pentru ca viata nu se termina atunci. Si chiar daca nu vrem sa ne gandim ca imbatranim, asta se intampla oricum si nu se intampla peste noapte. Mai multe informatii puteti afla prin intermediul platformei Pensiopedia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.