BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

10

August 2015

2

COMMENTS

Ce mi-a placut la Summer Well 2015

Written by , Posted in Music

Avem si noi un festival de vara, relaxat si foarte cool pe care nu il ratez de la prima editie. In postarea de astazi vorbim despre lucrurile misto de la Summer Well 2015. Pentru ca au fost numai lucruri misto 🙂

– Am prins un concert The Maccabees foarte, foarte misto, a fost foarte bine si laWombats si poate si mai bine la Foals si Kasabian.
– Atmosfera este una extrem de relaxata. Lumea fuge din Bucurestiul aglomerat pentru 2 zile, sa stea la iarba verde, sa mancance ceva bun, sa bea un pahar de prosecco/bere/vin si sa ascutle o muzica ok.
– Organizare a fost impecabila: s-a stat super putin la cozile de la jetoane.. si mai putin la cozile de la mancare si bautura.

Summer Well Festival Summerwell

– Pentru prima data cand merg la un concert si exista un net din partea organizatorilor care chiar merge. Reteaua WIFI oferita gratis de Orange chiar a facut fata distractiei si am acum si “bonusul internet 4G+ nelimitat valabil 60 de zile.”

The-Chapel-Summer-Well-Buftea-8-august-2015-7SummerwellThe-Chapel-Summer-Well-Buftea-8-august-2015-6The-Chapel-Summer-Well-Buftea-8-august-2015-83

– Foarte tari activarile burn “Artskul summer camp” – un workshop in care oricine era prin zona putea sa invete tips & tricks despre arta DJingului de la DJ Undoo. plus un bonus – live on stage MC Kent Archie de la The Bridge Committee. Lumea s-a distrat foarte ok cu treaba asta in pauza concertelor (mai multe poze gasiti aici). Si treaba aia foarte misto de la capela – unde sambata seara a avut loc un afterparty cu o tipa foarte cool si plina de energie (Andreea Veder), plus Calin si 10 si completata cu vizualurile creative ale Mindscape Studio si Other, care au reinterpretat in stilul propriu fatada capelei Stirbey.

Workshop-90Workshop-73Workshop-62

– Summer Well este un festival despre cum sa te relaxezi si sa iti fie bine. asta pentru cei care inca mai cred ca este pentru unii care asculta niste trupe dubioase doar pentru ca e cool. Mi se pare ca este fix exact ceea ce vrea sa transmita prin slogan: “A festival like a holiday!”

7Summerwell

Sursa foto prima poza Summer Well Festival Facebook


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.