BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

21

July 2016

0

COMMENTS

Cea mai buna metoda sa iti incepi saptamana

Written by , Posted in Diverse

Cum sa iti incepi o dimineata de vara? Ce sa faci ca sa o traiesti cu adevarat? Cum sa ai parte de o zi frumoasa de care o sa iti amintesti cu placere mereu?

La piscina Floreasca am avut parte de doua petreceri exclusiviste Activia unde m-am revazut cu niste oameni dragi mie, am stat la discutii interminabile si am facut underwaterselfie. Hai ca asta nu mai facusem pana acum. Ca tot vorbim despre experiente inedite 🙂 Activia ne-a delectat cu cele mai rafinate cocktailuri cu iaurt, fetele de la Muse Quartet au cantat Mozart la piscina…..asta la al doilea eveniment unde m-am revazut cu prietenul Draghia si l-am ascultat pe Cristian Margarit care a vorbit despre cum sa fii in forma in vara asta in cadrul unui Speed Summer Workshop.

_MG_0127_MG_0191_MG_0113activia_summer_4

Si nu forma de cozonac 🙂 iar Laura Cosoi a fost maestra de ceremonii si s-a ocupat ca fetele care au castigat concursul de pe pagina ei de Instagram sa aiba parte de o zi de care sa isi aminteasca cu placere. Am facut live pe pagina de Facebook a Laurei. Am ras cu Vladimir de ce ne-am adus aminte 🙂 si am dat premii bijuterii unice de la Ostara. M-am ocupat personal de tragerile la sorti. Sper ca toata lumea a fost multumita de asta.

La primul eveniment am si un video sa vedeti cum a fost alaturi de Andreea Esca si fetele de la Alist Magazine, Cori Gramescu, Fabulous Muses, Sanziana Negru, oamenii de la Melkior, si Bon Bijou. Si am uitat sa spun de Nicolai.

“Expertul” in underwater selfies 🙂 Cea mai fericita a fost Sanziana care a pus mana pe o invitatie dubla la orice concert doreste ea de vara aceasta.  Intrati si voi pe www.activia.ro pentru a castiga doua bilete la Summer Well, Untold, Festivalul George Enescu si multe alte evenimente!

Foto: Tibi Vîntur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.