BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

17

June 2017

0

COMMENTS

Cea mai frumoasa intamplare din viata mea!

Written by , Posted in Diverse

Pentru ca tu ai fost cu ideea sa ne vedem prima data. Pentru ca tu ai fost cea care mi-ai spus ca trebuie sa ma ocup cu maxima seriozitate de tot ceea ce fac. Pentru ca tu ai fost cea care m-a incurajat sa merg pe drumul asta in momentul in care un drum se inchidea in fata mea.

Pentru ca ai fost rabdatoare si m-ai inteles de nenumarate ori. Pentru ca imi spui ca ma iubesti de iti crapa pielea pe tine. Pentru ca am trait cu tine cele mai frumoase clipe din viata mea. Pentru ca am fost la concerte impreuna la care am dansat in ploaie – Electric Castle 2016 :). Pentru ca mereu ai stiu sa ma iubesti si sa ma apreciezi pentru ceea ce sunt. Pentru ca ai fost si esti stalpul meu de sustinere care nu pica la niciun cutremur si nu are risc seismic. Pentru ca uneori imi intelegi tacerea. Pentru ca uneori nu te exaspereaza ca vorbesc prea mult. Pentru ca pot sa fiu fara masca cand sunt cu tine. Pentru ca ma faci sa zambesc chiar si cand cand pocesti un nume. Pentru ca exista cineva care ma asteapta acasa. Pentru ca ai tot felul de idei si mergem impreuna in tot felul de locuri frumoase. Pentru toate vacantele noastre minunate in care am fost si in care abia astept sa mergem. Pentru ca fericirea e atunci cand te uiti la ceva si vezi altceva. Adica pe tine. Pentru toate cele de mai sus iti multumesc ca existi, ca imi esti sotie, camarad de drum, prietena, iubita, sora, mama si tot ceea ce esti tu pentru mine. Adica TOT. Esti femeie 360.

Multumesc Persil pentru provocarea de a scrie un text pe care il aveam in minte de mult timp, un text prin care sa arat cat este ea de minunata si cat sunt eu de norocos. Va veti intreba probabil de ce m-a provocat Persil. Pentru ca acest brand si-a propus sa evidentieze cum sunt femeile 360 °, doamnele din vietile noastre care reusesc sa le duca pe toate la cap. Pe absolut toate planurile. Femeia de azi este o mama perfecta, o sotie buna, reuseste pe plan profesional si este mereu un sprijin pentru barbatul de langa ea. Si da, femeia moderna are grija sa isi aleaga cei mai de incredere parteneri fie ca vorbim despre noi, barbatii din vietile lor , fie despre produse care sa le ajute in activitatile pe care le fac pentru ca nu au timp de pierdut, ci au timp pentru ele, pentru tine si pentru noi, oamenii din vietile lor. Tu, draga cititorule, esti norocos sa cunosti o astfel de femeie? Sunt convins ca mama, iubita, sotia sau fiica intra in categoria femeilor 360, asa ca hai sa ne impartasesti gandurile tale.

#TimpPentruTine #Persil


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.