BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

18

August 2017

0

COMMENTS

Cel mai elegant picnic al verii din Romania

Written by , Posted in Bucurestiul meu

Am auzit din ce in ce mai des oameni care se plang ca in Bucuresti nu au unde sa iasa, exista prea putine evenimemte cool. Pentru acesteia, dar si pentru cei care vor sa participe la cel mai frumos eveniment al finalului de vara din Bucuresti am o recomandare. Un eveniment pe care il astept cam de peste 1 an si pe care doream sa il vad in Bucuresti. Acum treaba asta s-a intamplat. Cineva a pus si Bucurestiul pe harta acestor evenimente. Asa ca ne vedem pe  24 august 🙂

Facandu-si aparitia cu aproape 3 decenii in urma, “Le Dîner en Blanc” a evoluat in decursul anilor, devenind o traditie “tres chic”, care acum atrage zeci de mii de oameni anual in cele mai prestigioase locatii din lume.

In prezent, „Le Dîner en Blanc” se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat peste 100.000 de prieteni in intreaga lume. Fiecare eveniment este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza. Alaturi de Paris, New York, Los Angeles, Tokyo, Montreal, Sydney, Singapore, Mexico City, orasul Bucuresti va fi onorata gazda a primului „Le Dîner en Blanc” din Romania.

11 12 13 14

“Le Dîner en Blanc” reprezinta cel mai exclusivist picnic din lume, organizat intr-o locatie secreta, pana in ultimul moment! Mii de oameni imbracati in alb si debordand de eleganta, pasiune si rafinament, se intalnesc la un “picnic sic” intr-un spatiu public, secret si special transformat! Pe parcursul serii, invitatii se bucura de frumusetea unui eveniment “outofthebox” si de participarea la ceva neasteptat. Dincolo de spectacolul si eleganta cinei in sine, oaspetii se desfata printre bun gust si dragoste pentru frumusete. Cum ajungeti la Dîner En Blanc ? EASY! Va puteti inscrie AICI.

#DinerenBlancBucharest isi propune sa transforme orasul intr-o seara plina de splendoare, pentru ca fiecare participant sa intre intr-o experienta aparte, urmata de amintiri unice. Am aflat ca exista si cateva premii pentru voi, pentru cei mai inspirati de la aceasta cina. Daca sunteti pasionati de design sau pur si simplu va place sa decorati si sa adaugati o nota personala peste tot pe unde mergeti, la Diner en Blanc sunteti incurajati sa veniti cu elemente extra pe langa cele oferite de organizatori si poate o sa castigati premiul pentru best table set up.

Citeste si: DINER EN BLANC AVEC NOUS

15 16 17 18 19

Diner En Blanc: The World's Largest Dinner Party

Diner En Blanc: The World’s Largest Dinner Party

FOARTE IMPORTANT: Tinuta este obligatorie: ALL WHITE. Pune-ti imaginatia in joc si pregateste-te sa fii una dintre stelele serii. Tinuta poate fi completata de accesorii, insa doar in culori metalice. (argintiu sau auriu). Inchide ochii pentru cateva secunde si imagineaza-ti o mare de oameni complet in alb.   Nu rata cel mai elegant picnic al verii din Romania si grabeste-te sa prinzi unul dintre locurile limitate: https://www.livetickets.ro/diner-en-blanc-bucharest

Ne vedem acolo 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.