BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

9

July 2018

3

COMMENTS

Cel mai mare festival din Europa desfasurat pe plaja

Written by , Posted in Music

Zeci de mii de oameni care au prins rasaritul pe malul marii, zeci de mii de oameni care au sarit pe ritmurile trupelor preferate, zeci de mii de saruturi furate in timpul melodiei favorite, milioane de zambeta, o tona de emotii si de simtiri care mai de care mai frumoase. Peste 200.000 de oameni care au luat parte la unul dintre cele mai frumoase festivaluri din Romania. Muzica care iti place combinata cu marea si prietenii tai dragi. Exista un mix mai bun decat asta?

Am ajuns joi la mare dupa un drum cu trenul foarte civilizat. Am facut o ora si 50 de minute din Bucuresti Nord pana la Constanta. De la gara din Constanta pana la Hotel Ramada inca 20 de minute, un dus si Codin deja era cu masina in fata hotelului sa ma recupereze. La 7:20 eram deja in festival. Asta dupa ce am facut preschimbarea biletelor in bratara de festival in hol la Ibis. Mai simplu si mai rapid de atat nici ca se poate. La 4 eram in gara la Bucuresti si la 7:20 deja eram pe plaja la Modern.

In prima seara m-am bucurat de Specii, Satra B.e.n.z, DOC cu toata echipa CTC, Modestep – la scena The Ark si batranul Hardwell si un pic de GTA la scena mare. Nu pot sa nu amintesc cateva lucruri care mi-au placut din prima clipa. Muzica foarte misto de la Daydreaming – laudata de absolut toata lumea – fie ca era la 18:00, fie ca era la 12 noaptea si mai ales dimineata pe la 6 🙂 Cei care au prins rasaritul stiu la ce ma refer. Diversitatea de food truck-uri – peste 50 la numar plus o gramada de branduri care s-au miscat foarte cool si au facut niste activari mega misto. Autenticitate inseamna sa fii tu insuti, fara efort. Intr-o lume plina de copy paste e cel mai cool sa ramai tu. Asa cum esti. Cu ale tale. La Neversea cornerul Ballantine’s a dat posibilitatea celor prezenti in festival sa isi exprime personalitatea prin tatuaje audio. Oamenii isi alegeau un vers dintr-o piesa si o puneau pe piele. A fost un real succes pentru ca mereu era plin de oameni.

Eu mi-am ales un vers de la Deliric care mi se pare ca ma reprezinta cel mai bine: “Cand fac ce-mi place si vad ca merge, zi de zi parca dau petreceri” – Apoi scanezi tatuajul cu ajutorul aplicatiei Sound Waves Tattoo si se aude fix versul preferat. Si deja stiu oameni din Cluj care mi-au scris daca treaba asta o sa fie si la Untold sau la Electric. Eu sper ca da 🙂 Ne-am incheiat seara in forta dupa ce am ras mult cu Deliric, DOC, Vlad Dobrescu si Silent.

Ziua a doua de Neversea a inceput cu Kungs la scena mare urmat de niste Psihotrop, Deliric x Silent Strike, DJ Premier, Pendulum – la scena Ark si apoi Galantis si Steva Angello – la scena mare. Minunat show-ul facut de Angelo si poate la anul prindem si un pic de Swedish House Mafia ca la Ultra Miami 2018 🙂 Ziua 3 a debutat in forta cu Macanache, apoi am dat cu Parazitii si Dope D.O.D – la The Ark plus niste John Newman, Tujamo, Sunnery James & Ryan Marciano si binenteles Armin van Buuren. Ziua a 4-a oamenii au putut sa se bucure de un concert Vama, The Script, Scooter, Axwell Ingrosso si niste Grasu XXL, Culese din Cartier, Dub FX si Noisia.

Ma intreba cineva daca am ceva de rau de zis de Neversea si ii spuneam ca nici cel mai mare hater nu are un lucru nasol de zis despre festivalul asta. Totul este mega safe – fortele de ordine isi fac treaba extrem de bine, nu am vazut niciun incident, nu exista cozi la bautura si mancare, se intra in festival foarte repede si la fel se si iese si nu in ultimul lucru – ai o tona de lucuri de facut pe langa concerte. Asa ca la anul ne vedem la Neversea.


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.