BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

6

November 2017

0

COMMENTS

Cele mai reusite cadouri sunt cele care se transforma in amintiri

Written by , Posted in Diverse

Este ziua de nastere a iubitului/sotului, tatalui si te gandesti ce sa ii cumpari? Am o idee de cadou cu care ai putea sa faci senzatie. Toti barbatii ar vrea sa primeasca de ziua lor o sticla de bautura buna. Si cred ca poti merge la sigur cu o sticla de vin bun. Daca mai aduci si ceva in plus la treaba asta…e si mai bine.

Ce-ar fi sa personalizezi sticla de vin? Cele mai reusite cadouri sunt cele care se transforma in amintiri. De cele mai multe ori, un obiect personalizat poate face diferenta, fie ca este daruit singur sau in compania altor cadouri. Cu un mesaj care atrage atentia, vei obtine sigur cel putin un zambet. Si satisfactia ca ai reusit sa transformi o banala sticla de vin intr-un obiect cu personalitate si valoare sentimentala. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti un mesaj special, care sa ramana impregnat nu doar pe sticla, ci si in mintea sarbatoritului. Fix cum este sticla primita de mine si pe care o puteti vedea in fotografia de mai jos. Mai multe detalii gasesti AICI.

vin vin2

Cum personalizezi sticla de vin? Personalizeaza sticla cu varsta destinatarului (sau anul nasterii – est.1983), numele destinatarului, scris cu font special, precum si un mesaj personalizat de 70 de caractere, asezat pe 2 randuri. big, Big, BIG THANKS! 🙂 Si inca ceva foarte important. Vinul. Caci despre el este vorba. Ai de unde alege. Prietenii de la Budureasca pun la bataie 3 variante: alb Budureasca Sauvignon Blanc demisec 0.75L, roze Budureasca  demisec 0.75L si rosu Budureasca Cabernet Sauvignon sec 0.75L. Eu am mers pe varainta a 3-a :). Si inca ceva foarte important: printarea se face folosind echipamente de producție profesionale, pe hartie speciala, rezistenta la apa sau zgarieturi.

vin3vin4


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.