BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

3

November 2014

1

COMMENTS

“Cred ca orice lucru pe care il facem cu jumatate de suflet are doar o jumatate de esenta si nimic mai mult.” Interviu cu Corina

Written by , Posted in Diverse

Imi place foarte tare de femeia asta. Este foarte cool, nonconformista, are o familie foarte misto si un baietel genial. A avut mereu ceva cu care sa vina in fata si de aceea am vrut neaparat sa fac un interviu cu ea la “Romania mea“. Va las sa vedeti cum a iesit. Doamnelor si domnilor…Corina.

Care este sfatul pe care l-ai primit de la parintii tai si vrei sa il impartasesti copiilor tai?

Parintii mei m-au inspirat. De la tata am dragostea pentru muzica, iar mama m-a incurajat sa fiu diferita. Chiar daca m-au indrumat sa aleg un drum sigur pentru mine, mi-au si dat voie sa aleg drumul pe care vreau sa pasesc si m-au ajutat sa-l implinesc. As vrea ca Robin sa aleaga ce-i place dupa ce eu ii arat cat mai multe orizonturi.

Care este cea mai emotionanta intamplare prin care ai trecut? Poti sa o povestesti?

Cea mai intensa experienta prin care am trecut a fost nasterea. Fiecare zi ne schimba intr-un fel sau altul, insa ziua aceea a schimbat totul. De atunci, iubirea are o definitie mai bogata, iar sufletul este plin. Ochi.

Emil Cioran spunea ca “Tuturor femeilor inzestrate, nefericirea in dragoste le-a fost o zestre divina.” Tu ai simtit asta pe pielea ta?

Sunt fericita sa spun ca eu nu am aceasta “zestre divina” de care vorbeste Emil Cioran. Si, din fericire, nici nu ma pot pune in pielea celor care au simtit ca o capata.

TIBI_CLENCI_CORINA_BUD_SUMMER_2013_7087

Ne pierdem in detalii si de multe ori uitam esenta. Care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat in viata?

Cred ca esential este sa facem lucrurile in care credem cu adevarat. Cred ca orice lucru pe care il facem cu jumatate de suflet are doar o jumatate de esenta si nimic mai mult.

“Il iubesc si pentru ca problemele mele devin problemele lui si invers.” Care sunt motivele pentru care il iubesti pe omul de langa tine?

Il iubesc, pentru ca alaturi de el, viata se traieste frumos, pentru ca alaturi de el, nimic nu pare greu, pentru ca noi doi suntem de fapt un luminos si solar trei.

Crezi in bucuria lucrurilor simple? Care sunt lucrurile simple care te fac fericit?

Da, cred. O plimbare cu bicicletele, o poveste pentru copii interpretata in trei personaje, un concert primit cu aplauze, un om care imi zambeste pe strada, un cuvant bun, un autograf cerut, tot ce daruiesc si tot ce primesc ma face fericita.

Corina

Paleologu spunea ca “frica de a nu suferi il face pe om sa nu mai iubeasca.” De ce am ajuns aici?

Ce lucru mare e iubirea! De meserie, de omul de langa tine, de viata! Nimic nu trebuie sa stea in calea acestui sentiment. Nimic! Am pierde prea mult daca ne-am teme sa iubim.

Ai avut un moment in care ai luat totul de la zero? Care a fost si care au fost pasii parcursi pentru a ajunge iar pe linia de plutire.

Nu cred ca putem spune vreodata ca o luam de la zero. Care este de fapt punctul zero? Cred ca si atunci cand simtim ca o luam de la capat, viata ne ofera parghii din trecut de care sa ne prindem, fie ca sunt oameni sau lucruri facute care nu s-au pierdut. Nu cred ca putem spune vreodata ca am pierdut totul, mereu mai ramane ceva, pentru ca din acel ceva sa renasca totul.

Stefan Iordache spunea ca “Femeia este cea mai mare minune pe care a lasat-o Dumnezeu pe Pamant. Ea alege, ea cheama, cucereste si domina!” Ce este femeia?

Omul este o minune, viata este o minune, iar femeia are sansa sa fie cea care aduce pe lume minunea si ii da stralucire prin iubire.

TIBI_CLENCI_CORINA_BUD_SUMMER_2013_7406

“Fericirea este aptitudinea de a lasa dezamagirile in trecut si obiectivele pe care ti le doresti atinse in viitor.” Toata lumea vorbeste despre ea…Unii au trait sentimentul, altii nu. Ce este fericirea pentru tine?

Fericirea este seva. Trebuie sa cauti sa o simti, ca sa poti vedea in continuare soarele.

Care este cel mai frumos lucru pe care l-ai auzit despre tine din gura unui barbat?

Ca sunt cea mai frumoasa cand rad.

Ai spus cuiva pana acum: “Tu esti ultima fila a vietii mele”?

Sper sa pot spune pana la sfarsit “Tu esti prima si ultima fila a vietii mele”.

Corina

“Sa ai incredere in celalalt…sa te deschizi in totalitate si sa te abandonezi complet in bratele lui cu siguranta si daruire…sa va lasat apoi purtati de iubire in iubire cu iubire…impreuna. Aceasta este imaginea perfecta a unei relatii complete si autentice.” Tu care crezi ca este imaginea perfecta a unei a unei relatii complete si autentice?

Fac eu ce tie nu-ti place sa faci, pentru ca vreau sa te vad doar zambind. Tabloul in care fiecare se gandeste mai intai la celalalt.

Exista un film la care ai plans sau care te-a emotionat tare?

Da, filmul la care am plans mult este August Rush.

Care este melodia care te emotioneaza cel mai tare si de ce?

“Crucify” a lui Tori Amos.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.