BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

20

April 2016

2

COMMENTS

Cum am devenit boss peste cele mai mari branduri din lume!

Written by , Posted in Diverse

Am primit deja acasa noua carte de vizita cu care o sa merg pe la evenimente. Functia: Boss in Monopoly Empire, telefon: de ultima generatie, adresa: biroul de pe colt, zgarie-norul de sticla, ultimul etaj.

Afaceri bune la fiecare zar: Monopoly Empire, te face boss peste mărcile tale preferate și îți dezvoltă viziunea de business. Omul meu – George Piștereanu – a fost primul român care a devenit boss în noul Monopoly Empire.

În această ediție, jucătorii au posibilitatea de a construi adevărate imperii financiare, prin achiziționarea mărcilor de prestigiu disponibile pe tabla de joc, printre care se numără și Ford, Puma, Transformers, Wilson, Caterpillar, Xbox, Beats sau Skype. De asemenea, jocul vine și cu un set nou de 6 pioni reprezentativi pentru mărcile din joc.

momo2mo3

“Spre deosebire de alte ediții ale jocului, Monopoly Empire le permite jucătorilor să interacționeze cu branduri pe care ei le îndrăgesc și ale căror produse le folosesc în viața de zi cu zi. De asemenea, jocul conține elemente esențiale în viața oricărui boss care știe să facă business, precum panourile publicitare sau cartonașele care le permit să preia mărcile competitorilor în prorpia administrație. Astfel, ei au puterea de a acționa exact așa cum o fac unii dintre cei mai mari oameni de business în realitate,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

mo4mo5mo6

Conceptul noului Monopoly Empire 2016 este familiar pasionaților de Monopoly, aceasta fiind cea de a treia ediție dedicată brandurilor pe care producătorul de jocuri și jucării Hasbro o lansează în ultimii trei ani.

Despre Monopoly:

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, jocul a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări. De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită.

mo7


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.