BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

14

February 2015

0

COMMENTS

Cum poti castiga o excursie la Venetia in 4 pasi

Written by , Posted in Diverse, Travel

Am pentru voi inca o surpriza in perioada asta. Urmeaza 4 pasi simpli si pleci impreuna cu persoana iubita la Venetia. Unul dintre cele mai frumoase orase in care am fost 🙂

Venezia este unul dintre orasele de care ma leaga amintiri foarte frumoase. Am fost de 2 ori si de fiecare data mi s-a parut fascinant. Imi aduc aminte cand am vazut pentru prima data Grand Canale am  crezut ca nu este adevarat. Tot orasul pe apa, toate mijloacele de trasport pe apa…mi se pare genial. Apoi piazza San Marco – unul dintre cele mai frumoase locuri in care am fost vreodata. Iar plimbarea cu gondola a fost cu adevarat o experienta foarte frumoasa. Este orasul care imi vine imediat in cap cand ma gandesc la o destinatie romantica. O sa te indragostesti de orasul asta.Sa te ratacesti pe strazile Venetiei este fascinant. Acum este foarte simplu sa ajungi acolo.

Intre 13-24 februarie, cu ocazia Zilei Indragostitilor si de Dragobete, Carrefour isi invita clientii sa descopere reteta dragostei, oferindu-le sansa de a castiga o excursie in doi la Venetia dar si alte premii pentru cupluri. Pentru cei aflati in cautarea retetei dragostei, proiectul aduce oportunitatea de a cunoaste noi persoane, dar si de a te conecta automat pe baza produselor preferate de la Carrefour.  Proiectul se adreseaza si cuplurilor deja formate, toti participantii putandu-se conecta in aplicatie cu profilul de Facebook.

Reteta dragostei

Reteta este simpla:

1.   accesarea site-ului Carrefour si crearea unui cont
2.   descoperirea persoanei ideale pe baza produselor Carrefour alese, pentru cei ce isi cauta perechea, sau inscrierea produselor preferate pentru cei ce deja formeaza un cuplu
3.   realizarea unei poze la panoul dedicat campaniei din oricare hipermarket Carrefour
4.   incarcarea pozei in cont care inscrie automat participantii la tragerea la sorti pentru marele premiu, o excursie la Venetia, dar si pentru premiile secundare ce constau in telefoane Samsung Galaxy S5 mini pentru el si ea.

Mai multe detalii despre proiect si despre mecanismul campaniei gasesti pe www.carrefour.ro/reteta-dragostei.

Sursa foto: David Photography


No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.