BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

12

November 2014

4

COMMENTS

De ce are nevoie “neamtul” ca sa castige alegerile?

Written by , Posted in Diverse

Am vazut dezbaterea televizata de la Realitatea. Cea mai slaba dezbatere din istoria Romaniei moderne. Nu are rost sa vorbim prea mult despre ce a fost acolo. Singuri stim ce a fost si mai ales ce ne asteptam sa fie si nu a fost. Cine a avut de castigat dupa dezbaterea de la Realitatea? NIMENI. Cei care voteaza cu Iohannis nu isi schimba parerea. Cei care voteaza cu Ponta…nici atat. Cei care sunt nehotarati au ramas si mai nehotarati. Au mai ramas putine zile…si am incredere in Iohannis ca o sa reuseasca sa ii convinga pe cei nehotarati ca votul lor nu este important…este chiar VITAL.

Ca Iohannis a fost nepregatit la dezbatere.?Asa e. Vorbeam cu un prieten la telefon si ii spuneam ca “neamtul” nu are exercitiul vorbitului in public. Imi imaginam cum era vorbitul in public la Sibiu. Probabil ca a fost o conferinta de presa in care a multumit tuturor ca Sibiul a fost Capitala Culturala Europeana in 2007. Exagerez. Avea dreptate CTP cand spunea ca in dezbaterea a vazut imaginea elev vs. profesor.

“Avem de ales intre incompetenta serioasa si ticalosia fara pereche. Intre ignoranta asezata, cu staif nemtesc si impostura de mare talent, obraznica si guraliva. Intre un politician slab si lipsa de speranta, intre calamitate si apocalipsa. Intre un sas de buna credinta, mult prea usor de pacalit de catre orice fals ortodox cu Biblie la piept dar priceput la alba-neagra.” Citeste tot materialul scris de Dan Tapalaga pe HotNews.

“Mesajul meu este ca, oricat de dezgustati am fi de politicienii romani, nu trebuie sa renuntam la dreptul recastigat acum 25 de ani de a ne exprima opiniile prin vot… Pasivitatea nu e o solutie. Exista un risc in a vota, dar unul si mai mare in a nu vota”, Andrei Serban – regizor.

Ce vreau de la viitorul presedinte?

Vreau sa faca tot ce poate pentru ca tara asta sa se spele. Vreau ca lucrurile sa intre pe un fagas normal. Vreau fix ceea ce vrea orice om din tara asta. Vreau un sistem medical sanatos, vreau un invatamant mai bun, vreau pretectie sociala. Vreau sa ne apropiem de Europa civilizata, vreau un prezent si un viitor mai bun.

Ce nu vreau sa fie viitorul presedinte?

  • Nu vreau un presedinte obraznic, hot, smecher, arogant si agresiv.
  • Nu vreau un presedinte care minte. Care ii trimite mamei mele un fluturas ii care ii spune ca contracandidatului lui o sa ii taie pensia. Si asa foarte mica.
  • Nu vreau un presedinte care sa se ghideze dupa vorba romaneasca “Las-o ba ca merge asa.” Remember replica de final dupa discutia cu Basescu legata de MTO.
  • Nu vreau un presedinte care ii are alaturi pe Iliescu, Nastase, Melescanu, Dan Diaconescu sau Vadim Tudor.

“Dar Dan Diaconescu, cel care te-a facut „mincinos”, „lacom” si „ciocoi” si despre care ai spus ca e un escroc, „unul de la spitalul 9”? Nu e la mintea cocosului ca e optiunea cea mai fireasca pentru un parteneriat de campanie? Sigur ca toate astea nu vorbesc doar despre generozitatea ta democratica, ci si despre pretul pe care dnii Vadim Tudor si Dan Diaconescu il pun pe propriile lor cuvinte si principii. Barbati dintr-o bucata, care nu se incurca in „meandrele concretului”. Anrdei Plesu in Dilema Veche.

www.siluk.ro

De ce are nevoie “neamtul” ca sa castige alegerile?

Sa fie roman. Sa uite ca e baiat bun, educat si de bun simt si sa iasa la atac. Cu propriile lui arme. Mickey are punctele lui slabe. Toata lumea le cunoaste. Un pugilist adevarat asa face. Isi toaca adversarul. Il loveste insistent in punctul slab. Iti dau 2 teme mari si late: saracia din tara si coruptia. Hai sa vorbim despre Viorel Hrebenciuc, hai sa vorbim despre coruptia din PSD. De 2 ani de zile Mickey e prim-ministru si degeaba. Neamtule..tu esti Muhammad Ali. Iti recomand sa te uiti la meciul asta. A avut loc fix in urma cu 40 de ani.

“Nu va amagiti ca stand acasa nu veti vota. Stand acasa, veti vota un impostor periculos.” Andrei Plesu.

Foto: www.siluk.ro


4 Comments

  1. Elena
    • Tepes
  2. Arianna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.