BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

5

September 2018

0

COMMENTS

Despre momentul in care descoperi ca nicio poveste nu te va ajuta sa treci prin criza care avanseaza mai rapid decat poti suporta.

Written by , Posted in Film

Este unul dintre cei mai talentati actori ever. Am vazut o gramada de filme cu el si mi se pare ca este unul dintre cei mai versatili actori din istoria cinematografiei. Ba face pe prostul si te face sa razi in hohote…ba este extrem de serios si te pune pe ganduri la finalul filmului. De la Dumb & Dumber, Tipu’ de la cablu si Masca pana la Eternal Sunshine of the Spotless MindMan on the Moon sau The Truman Show e doar un pas. Si acelasi actor.

Am o veste buna pentru fanii lui Jim Carrey. Showtime a lansat primul episod din Kidding. Noul serial poate fi urmărit pe HBO GO. Laureatul cu Globul de Aur, Jim Carrey, este protagonistul noului serial de comedie Showtime Kidding/Glumeam!. Pentru noua producție Jim Carrey face din nou echipă cu laureatul cu Oscar, Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

Personajul principal al serialui Kidding este Jeff, adică Domnul Pickles (Carrey), realizator al unor emisiuni pentru copii foarte populare, un munte de bunătate, înțelepciune și inspirație pentru cei care au crescut cu personajul său. Dar când începe să aibă mari probleme în familie, Jeff descoperă că nicio poveste nu-l va ajuta să treacă prin criza care avansează mai rapid decât poate  suporta.

Rezultatul: un om bun într-o lume dură își pierde încet, încet mințile, într-un mod deopotrivă amuzant și sfâșietor.

În serial mai joacă nominalizatul la Oscar®, Emmy® și Globul de Aur Frank Langella (Frost/Nixon), Judy Greer (Married), nominalizata la Oscar, Emmy și Globul de Aur Catherine Keener (Show Me A Hero, Get Out), Cole Allen și Juliet Morris.

De-a lungul sezonului, Jeff începe să se răzvrătească împotriva limitărilor emisiunii sale, „Mr. Pickles’ Puppet Time”, și a producătorului său executiv, Seb (Langella). Seb se teme că problemele psihice ale lui Jeff le-ar putea distruge imperiul comercial pe care l-au construit și, prin urmare, începe să pregătească ieșirea lui Jdin peisaj. Între timp, Deirdre (Keener), principala creatoare de marionete, are propriile ei probleme personale și profesionale. Greer este fosta soție a lui Jeff, iar fiul lor e jucat de Cole Allen. În alte roluri apar Justin Kirk (Weeds), Ginger Gonzaga (I’m Dying Up Here) și Tara Lipinski.

Kidding a fost creat de și îl are producător executiv pe Dave Holstein (Weeds, Raising Hope), care a scris și episodul pilot și coordonează întregul serial. Producătorii executivi ai serialului sunt Gondry – care a și regizat câteva episoade, Carrey, Michael Aguilar (I’m Dying Up Here), Roberto Benabib (Weeds), Raffi Adlan (The Green Hornet), nominalizatul la Emmy, Jason Bateman (Arrested Development) și Jim Garavente (Bad Words).

Primul episod din KIDDING (10 episoade, a câte 30 de minute) este deja disponibil pe HBO GO, iar al doilea episod va avea premiera pe 9 septembrie.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.