BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

5

December 2014

1

COMMENTS

Do what you love and you’ll never have to work a day in your life.

Written by , Posted in Diverse

Amintirile le poti strange doar daca traiesti. Si unul dintre cele mai importante lucruri este sa poti sa si imortalizezi unele dintre cele mai frumoase momente pe care le-ai trait. Multa vreme am umblat cu aparatul foto dupa mine prin vacante.

Pentru ca nu sunt un fotograf profesionist…am inlocuit aparatul foto cu telefonul mobil. El este cel care imi strange amintirile, el a devenit si din punctul asta de vedere cel mai important obiect pe care il folosesc.

blog_otrava_citate

“Cele mai bune fotografii pe care le avem se gasesc in mintile noastre.Sunt acolo, undeva, pur si simplu…si reprezinta arhiva noastra personala. Nimeni nu o poate atinge…nimeni nu o poate vedea”, spunea Massimo Conti si cam asa stau lucrurile. Cu toate astea…fotografiile din telefon..la care ma uit din cand in cand ma fac sa retraiesc unele momente pe care le-am petrecut. Pentru astazi m-am gandit la o postare vizuala, o postare facuta in weekend prin locurile mele dragi din Bucuresti. Locurile in care te poti relaxa si unde te poti incarca de energie pentru o noua saptamana. Am avut cu mine pe cineva.

otrava_blogblog_otrava_citate

Cel mai frumos Android care exista pe piata in acest moment: noul Huawei Ascend P7asta dupa ce in primavera m-am bucurat de P6. Cum sta treaba cu noul meu prieten? Foarte simplu.Arata foarte cool, are designul perfect, o camera foto care isi face foarte bine treaba (13 MP, F/2.0, autofocus) si cel mai bun pret pentru un smartphone de top. Care sunt si celelalte avantaje ale modelului Huawei? Aflati de AICI.

blog_otravablog_otrava_citate

Si asta nu e tot. Cei care cumpara noul Huawei Ascend P7, in perioada campaniei, pot castiga o masina BMW Seria 3 sau unul din cele 70 ceasuri FOSSIL, prin tragere la sorti. Mecanismul e simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina de Facebook Huawei Romania si sa inscrii IMEI-ul smartphone-ului Huawei. Eligibili sunt doar participantii care cumpara produsul in perioada 23 octombrie – 31 decembrie.

blog_otravablog_otrava_citateblog_otravablog_otrava_citate


1 Comment

  1. Daniela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.