BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

28

September 2015

2

COMMENTS

E timpul sa te intorci. La Tine

Written by , Posted in Music

Intr-un interviu pe care l-am facut pe blog cu Tatiana Marinescu mi-a ramas in cap treaba asta: “Cautarea este uneori mai important decat lucrurile pe care le gasim.”

E foarte frumos spus…dar ce te faci cand cautarea asta te duce fix la omul ala langa care nu mai vrei sa mai cauti nimic. Te duce fix la omul cu care doar impreuna va doriti sa mai cautati lucruri. Ca orice om am trecut prin asta..si am cautat. Am cautat peste tot omul ala langa care as vrea sa stau toata viata…intamplarea face ca acel om sa se invarta ani de zile prin preajma mea, s ail vad…dar tarziu sa ma duc la el..si sa ii spun ca imi doresc ca aceasta cautare a mea sa se incheie.

Pentru ca tot vorbim de cautare…am gasit ceva care cu singuranta o sa va intereseze pe multi dintre voi. Acum cateva zile anuntam pe Facebook ca noul videoclip al trupei Vunk – “Un Nou Univers” – isi cauta si el intregul – lansat doar pe jumatate, poate fi ajutat sa se intregeasca de toti cei care il vor raspandi.

Vreau sa va anunt ca am descoperit 10 secunde din clip si vreau sa le impartasesc cu voi. Eu le-am gasit doar pe astea, sunt descoperirile mele si sunt tare mandru de ele 🙂 Le impartasesc cu voi chiar aici.

#primulclipviu #UnNouUnivers

Posted by Blogu lu’ Otrava on Monday, September 28, 2015

 

“Povestea personajelor din alta lume din videoclip este povestea oricaruia dintre noi, pamantenii, care ne pierdem la un moment dat drumul si ajungem in viata altor oameni fara sa vrem sa fim acolo, ajungem in lumi straine noua doar pentru ca acolo ne-au dus viata sau slabiciunile. Fiecare om este un univers urias si are datoria sa si-l descopere, sa-l exploreze si sa-l arate si celorlalti asa cum este el, nu asa cum vor ceilalti sa fie.”, Cornel Ilie.

#primulclipviu #UnNouUnivers

Toate postarile facute cu #primulclipviu se vor putea pune de catre public cap la cap pana la gasirea ordinii corecte a secventelor pentru a da forma finala a jumatatii de clip. Inspiratii care vor ghici ordinea corecta vor primi invitatie VIP la concertul din 7 octombrie

Videoclipul “UN Nou Univers” isi va gasi intregul pe 2 octombrie, in cadrul Webstock, in fata celor care l-au ajutat sa-si regaseasca jumatatea.

“UNU este suma celor care cred ca mereu o poti lua de la inceput cu tine insuti, ca te poti adapta la o versiune proprie mai buna, mai impacata sufleteste. Este un personaj oglinda, care te pune fata in fata cu tine si te ajuta sa iti vezi mai usor potentialul. UNU nu are acelasi chip niciodata, nici macar nu are varsta. UNU este un univers nou, accesibil in orice clipa, in orice centimetru din lumea asta, un univers paralel care abia asteapta sa fie descoperit sau reinventat. UNU vrea sa scoata la lumina sufletul fiecaruia dintre noi. Intrebarea lui Unu este una scurta, dar cu raspunsuri lungi – Cat de departe mergi pentru a ajunge la tine?”, Cornel Ilie.


Foto: www.siluk.ro


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.