BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

24

February 2014

20

COMMENTS

“Fiecare se gandeste la propriul sau destin atunci cand pune seara capul pe perna.”

Written by , Posted in Diverse

Omul e supus si suspus greselii. Era o caricatura foarte misto prin anii ‘90 semnata de Mihai Stanescu fix cu treaba asta. Oamenii au aceasta “calitate”: sa judece, sa isi exprime parerea despre orice, oricand, oricum.

Plecand de la aceasta premisa am gasit un text care este mai mult decat adevarat. “Oamenii te vor judeca oricum. Ei nu au cum sa inteleaga povestea ta si trairile tale de pana acum. Ei pot doar sa observe sau sa perceapa prin filtrele propriilor lor experiente. Oricat de mult ti-ai dori ca oamenii sa stie, sa inteleaga adevarul tau…e in zadar. Fie nu te vor asculta, fie nu te vor crede, fie vor interpreta in modul lor propriu. E inutil sa alegi sa-ti construiesti viata in functie de parerea si sfaturile celorlalti. Tu esti stapan pe viata ta si numai tu stii ce e mai bine sau mai potrivit pentru tine. Nu e nevoie sa te justifici in fata nimanui. Pana la urma nimanui nu ii pasa cu adevarat incotro te duce pe tine viata. Si fiecare se gandeste la propriul sau destin atunci cand pune seara capul pe perna.

Nimeni nu are dreptul sa-ti judece alegerile facute. Tu esti singurul care isi cunoaste adevaratele motive. Si nu trebuie sa dai niciun fel de explicatie, pentru ca oricum ceilalti nu simt ce simti tu…deci nu pot intelege. Dupa fiecare schimbare facuta in viata ta, numarul “prietenilor” se reduce. Cei care nu te-au stimat si nu te-au inteles niciodata vor fi primii care vor disparea din viata ta. Cei care tin cu adevarat la tine, nu iti vor cere explicatii, ci te vor sustine indiferent de decizia luata. Nu face alegeri gandindu-te la ceilalti.” Raluca Iancu

Foto: Ben Blood


20 Comments

  1. Florentin
  2. Alin
  3. izzy19
  4. Mihaela Codita
  5. eee
  6. Eu
  7. BLN92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.