BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

7

December 2021

1

COMMENTS

Filme noi despre Craciun pe care sa le urmaresti alaturi de cei dragi

Written by , Posted in Film

Vin zile frumoase, zile pe care o sa le petrecem alaturi de cei dragi, de familie. Zile linistite in care o sa ne bucuram de toti cei din jur si de faptul ca sarbatoarea asta ne aduce impreuna. Am facut o selectie de filme pe care sa le vedem de Craciun. Filme noi de pe Netflix si HBOGO. Vizionare placuta si sarbatori cu bine.

A Boy Called Christmas

Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. Având alături un ren încăpățânat, pe nume Blitzen și un șoricel credincios, care este animalul său de companie, Nikolas își întâlnește în curând destinul în această poveste magică, amuzantă și emoționantă, care demonstrează că nimic nu este imposibil. Il puteti vedea aici.

8-Bit Christmas

Filmul este o poveste amuzantă și emoționantă despre aventurile din copilărie. Acțiunea are loc în Chicago la finalul anilor 1980 când Jake Doyle, un băiat în vârstă de 10 ani, încearcă să facă rost de cel mai nou și cel mai tare sistem de jocuri video, la timp pentru Crăciun. Neil Patrick Harris este adultul Jake, iar Winslow Fegley îl interpretează pe tânărul Jake. Din distribuție mai fac parte, June Diane Raphael, David Cross și Steve Zahn. Il puteti vedea aici.

A Castle for Christmas

Ca să scape de un scandal, o scriitoare renumită merge în Scoția, unde descoperă un castel care-i place mult și se ia în coarne cu ducele morocănos care-l deține. Il puteti vedea aici.

David and the Elves

Un elf surmenat evadează în lumea reală, unde vrea să trăiască magia Crăciunului cu ajutorul unui băiat cu care tocmai s-a împrietenit. Il puteti vedea aici.

Love Hard

După ce-și cunoaște iubitul perfect pe internet, o scriitoare din L.A. zboară 5.000 de kilometri ca să-i facă acestuia o surpriză de Crăciun și află că a fost păcălită. Il puteti vedea aici.

The Claus Family

Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei sale și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul. Il puteti vedea aici.

Grumpy Christmas

Excursia la plajă a familiei o ia razna atunci când Servando și Alicia, încăpățânata mătușă a Almei, intră într-o competiție teribilă pentru a controla Crăciunul. Il puteti vedea aici.

1000 Miles from Christmas

Un auditor care detestă Crăciunul e trimis la muncă într-un orășel de provincie, unde cunoaște o femeie hotărâtă să-i schimbe părerea despre această sărbătoare. Il puteti vedea aici.

A Family Reunion Christmas

M’Dear și surorile ei încearcă să refacă trupa din tinerețe pentru spectacolul de Crăciun de la biserică, iar bunicul le dă copiilor o lecție valoroasă. Il puteti vedea aici.

Just Another Christmas

Prins într-o buclă a timpului unde retrăiește încontinuu Crăciunul, un familist care urăște această sărbătoare primește lecții prețioase despre ce e important în viață. Il puteti vedea aici.

Operation Christmas Drop

O asistentă bățoasă a unui om politic se îndrăgostește de căpitanul inimos al unei baze de la tropice a forțelor aeriene americane, pe care venise să o închidă. Il puteti vedea aici.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.