BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

26

September 2011

101

COMMENTS

generatia cu cheia la gat, pif, TEC si lapte gros

Written by , Posted in Diverse

Generatie cu cheia la gat, generatia care facea colectie de poze de la guma turbo, generatia care se juca cu mingea de 35, generatia care a prins cativa ani pe vremea comunismului, generatia care a crescut cu abracadabra si cu magi

generatia care a jucat ascunselea, 9 pietre, 21, miuta, la malai, lapte gros, capra, ratele si vanatorii, tara, tara. Vrem ostasi, leapsa, ratele si vanatorii, prinsea, hotii si vardistii, generatia care se juca cu prastia, generatia care facea tubermane. Astia suntem noi. Oamenii care erau salvati de „piua”, oamenii care daca ramaneau ultii la ascunselea puteau sa salveze toata turma. Generatia „din oceanul pacific…”, generatia „la popa la poarta e o pisica moarta”, generatia guma cincin si final 90, generatia cornul magic in ambalaj albastru si cornul star in ambalaj maro. Generatia inghetata panda si pinochio pe bat, generatia sifon la sticla de cola de doi litri sau la tub din otel.

Generatia care inchiria testoasele ninja the movie si terminator 2 de la inchirieri casete video. Unde trebuia sa si derulam caseta. Generatia care cumpara casete cu selectii la bouche, scatman john si mr.president de la taraba. Generatia care bea cu cea mai mare pofta si placere apa de la robinet cand veneam tranpirati de la joaca.

Generatia care a vazut desene animate color pentru care trebuia sa asteptam cateva minute bune in timp ce priveam o poza la tv pe care scria „desene animate” si pe sub care se auzea o melodie pe care puteam sa o fredonam la orice ore. Generatia ”la mare la soare”, „prima noapte a fost de vis”, „whiskey, bere si femei, dj bobo tot ce vrei”.

Generatia care juca „la cati metri te-ai inecat”, „flori fete si baieti”, „fazan”, tomapant sau tomanap”, „adevar sau provocare” si cautam mereu sa o pupam pe gura pe cea mai draguta tipa din clasa la o zi de nastere stropita cu suc si imbogatita cu prajituri. Generatia oracol. Unde completam „friptura cu cartofi prajiti” sau „pizza” la mancarea preferata sau scriam „idem 1” daca la culoarea preferata primul care completa oracolul scria „verde”.

Generatia super mario bros, jocuri pe televizor cu caseta, nintendo game boy, sega, fifa 98. generatia care a dat examen la liceu, generatia care a fost soim al patriei, generatia care a purtat adidasi fila, generatia care a avut pager de la coca cola, generatia care era super happy cand a descoperit cd-ul portabil. Generatia care canta la zile de nastere „multi ani traiasca” nu „happy birthday”, generatia care mergea cu colindul, generatia care nu a prins marile sarbatori care sunt acum „ziua indragostitilor”, „Halloween” generatia care daca te durea capul te trata mama cu crema chinezeasca.

Generatia „nu te supara frate”. Generatia care juca fotbal de masa cu nasturi, generatia care bea TEC, praf tango, tropicana la cutie de carton. Generatia beverly hills, salvati de clopotel, dallas, sclava isaura, sunset beach, generatia care a prins reclamele la titan ice, v-am prins vrajitoarelor sau pepsi la litru nu ma innebuni nea Nicu. Generatia bomboanelor cip, generatia care a prins primul concert MJ din 92 de la bucuresti, generatia care a mai auzit de beatles, led zeppelin, hendrix, abba, queen, elvis, sinatra, armstrong.

Generatia care avea Pif si Rahan, generatia a baut cu placere concentrat de suc cu sifon, generatia care a fost super happy ca a descoperit cola la sticla. Generatia care era topita sa intre pe mirc, generatia care dadea combina la maximum, generatia care a prins 3 secunde gratis la connex, generatia care rupea tetrisul in doua, generatia care se uita cu parintii la diapozitive proiectate pe perete.

Generatia care cerea prietenia fetelor, ne uitam pe blat la reviste cu femei goale, generatia care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor, generatia care a mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu ne stergeam mainile cu gel impotriva bacteriilor, generatia care nu spala fructele culese din copac, generatia care cumpara bere din sticla verde pentru ca cea din sticla maro se spunea ca se foloseste si la imbutelierea uleiului, generatia care a prins revolutia *

am auzit cum se tragea, generatia care a prins suta de lei albastra, generatia care se uita la „ba da, ba nu”, „feriti-va de magarus” sau „arlechino” cu mihai gruia sandu. Generatia care cumpara Pro tv Magazin sa vada ce filme sunt la tv, care isi dorea fesul pro tv din tot sufletul, generatia care citea stirile cu gaina care a nascut pui vii in evenimentul zilei lui cristoiu, generatia care se uita la salut generatia pro cu vintila. generatia care citea revista salut generatia pro a lui nea george mihaita – “nimeni nu e singur”

Generatia care astepta butelia sa vina la scara, generatia care manca jeleuri mentolate din cutie de tabla si mentosan, generatia care citea povesti nemuritoare, generatia care a prins telefonul fix cu disc, gereratia care avea compas, creion, rigla si guma intr-o cutie de tabla pe care scria „made in china”, generatia care cumpara filme foto de 24 sau 36 de positii, generatia culegerilor de probleme de matematica ale lui petrica sau gheba, generatia care avea clasor si facea schimb de timbre, generatia care facea roboti din pachetele de tigari, generatia care se bucura daca primea un ou kinder. Daca am uitat ceva…va rog sa completati…. •


101 Comments

 1. ValiM
  • admin
 2. Cuoss
 3. diana
 4. Lili
 5. gabriela
 6. Mihail Eduard
  • admin
  • Madalina
 7. Madalina
  • admin
  • Daniela
 8. Madalina
 9. Madalina
 10. Dan Stoian
 11. Dana
  • admin
  • Madalina
 12. Alina
 13. Cristi
 14. andrei
 15. Alice
 16. unul dintre..
 17. andreea
 18. CA VOI
 19. Eugen
 20. florix
 21. florix
 22. silviu
 23. Ovi
 24. Adina
 25. Alexandra
 26. Robert79
 27. Robert79
 28. crystoph
 29. crystoph
 30. luiza
 31. Mihaela
 32. Ana
 33. Razvan
 34. danny
 35. danny
 36. danny
 37. danny
 38. Simona
 39. razvan
 40. Didi
 41. Alexandra
 42. Mike C.
 43. Camelia
 44. Camelia
 45. una alta
 46. ceza
 47. scrum
 48. adi
 49. Pionierul
 50. Claudia
 51. Rosca
 52. Cristi
 53. anonimoasa
 54. Gabi Tase
 55. Mihaela
 56. domide
 57. Cristian Ati TotalCare
 58. Cristian Ati TotalCare
 59. Alexandru
 60. Nut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.