BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

15

October 2013

1

COMMENTS

High

Written by , Posted in Music

Am fost vineri la Hurts. Mi-a placut foarte tare concertul. E a 4-a oara cand ii vad live si de fiecare data mi-au placut mai mult si mai mult. In deschiderea au cantat baietii de la Grimus care imi plac foarte mult. Am scris despre ei in postul asta: “Cu tine vreau tot“. Inspirata decizia echipei de la Love Building sa ii includa pe coloana sonora. Acum Grimus vin cu un clip nou-nout.

Este vorba despre clipul la piesa High. Cu prietena Laura Cosoi 🙂 Clipul a fost regizat de de Florin Botea si echipa sa de la Rival Film. Povestea dintre Laura si Grimus a luat nastere in aceasta vara, atunci cand Laura a ascultat Priveste-ma.

Pentru ca i-a placut foarte mult melodia, Laura a povestit intr-un interviu cum a descoperit atat piesa, cat si trupa Grimus iar la inceputul verii au avut ocazia sa se si cunoasca. Prezenta la TIFF, Laura s-a aflat in sala la proiectia filmului Love Building, pe a carui coloana sonora se regaseste si single-ul In Your Eyes a baietilor originari din Cluj, acestia fiind invitati sa cante live piesa pe scena, la finalul proiectiei filmului.

Astfel s-a nascut o frumoasa prietenie si dupa ce Laura a venit la concertul pe care Grimus l-a sustinut la editia din acest an a festivalului B’estfest, a fost de acord sa apara in urmatorul videoclip pe care trupa voia sa il filmeze pentru cel de-al doilea single de pe albumul Emergence, intitulat High.

Pentru acest videoclip, de styling-ul Laurei Cosoi s-a ocupat Silvia Serban si Idelier (www.idelier.com), in timp ce vestimentatia baietilor de la Grimus a fost realizata de prietenii de la H&M:)


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.