BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

27

December 2017

2

COMMENTS

In acest an, ofera cel mai pretios cadou: timpul petrecut impreuna

Written by , Posted in Diverse

Acum cateva zile vorbeam cu nostalgie despre acest brand. Nu exista om din generatia mea care sa nu fi fost tare mandru cand achizitiona un telefon mobil de la Nokia. Stiu toate modelele si am avut pana acum in jur de 10-12 Nokia. De la legendarul 5110, pana la 3310, trecand prin Nokia 7110, Communicator sau 8250, le-am testat pe
toate.

Si oamenii revin tare din urma. Tocmai au lansat recent Nokia Concept Place in Piateta Baneasa Shopping City – un spatiu in care deja se intampla lucuri foarte cool, unde brandul prezinta gama de telefoane smartphone. Noile device-uri Nokia imbina designul cu performanta, la un raport calitate-pret foarte bun. Adica fix ce ne dorim 🙂 In noua locatie, poti merge sa incerci si sa butonezi telefoanele. Ce e foarte interesant la acest loc: este un spatiu mobil, adica la o anumita perioada de timp va fi mutat in alte locuri de interes prin Bucuresti. Si nu in ultimul rand, Camera Oglinzilor, punctul central al Concept Place-ului, da acestui spatiu ideea de infinit prin oglinzi si lumini amplasate strategic pentru o imagine feerica.

Si pentru ca vorbeam deja de lucuri cool care se intampla acolo… The Motans a lansat zilele trecute piesa ”Ani lumina” intr-un live session filmat integral cu Nokia 8 in Camera Oglinzilor. Despre Nokia 8 voiam sa va povestesc un pic.

Cu ce vine in plus fata de toate telefonele aflate pe piata? Nokia 8 are modul Dual-Sight care permite folosirea simultana a camerei frontale si a celei de pe spate pentru fotografii si videoclipuri pe ecran divizat (split-screen). Poti transmite LIVE pe Facebook si pe Youtube cu aceasta functie #Bothie. Treaba asta imi place foarte tare mai ales acum cand febra LIVE-urilor pe Facebook a luat mare amploare 🙂 “Fii mai putin selfie si mai mult #Bothie” ?

Ce mai are telefonul asta? O camera foto spate numai buna pentru Instagram – 13 MP cu fuziune duala a imaginii si una frontala tot de 13 MP cu unghi larg ca sa apara toata lumea in pozele tale si sa nu existe cearta cand faceti poza cu toata familia din jurul bradului de Craciun 🙂 Ambele camere sunt echipate cu optica ZEISS. Si cand zici ZEISS, toata lumea stie despre ce este vorba. De asemenea pentru cei pasionati de muzica, telefonul asta e mana cereasca. Trebuie doar sa dati jos cel mai bun album romanesc din ultimii ani si treaba e numai buna. Ma refer aici la ce a scos Deliric si Silent Strike. Sistemul audio Nokia OZO 360° spatial face toti banii. E numai bun la clipuri. Atunci cand filmezi 4K foloseste 3 microfoane pentru a capta sunet surround, la 360 de grade.Mai multe detalii tehnice gasiti aici.

Si inca una acolo unde ne arde cel mai tare – durata de viata a bateriei. Nokia 8 este creat pe moderna platforma mobila Qualcomm® Snapdragon™ 835, conceputa sa asigure o durata mai lunga bateriei. Oamenii au adaugat si un radiator de cupru pe toata lungimea, cu izolatie de grafit pentru a disipa caldura produsa de sistem pe toata carcasa telefonului. Avand la baza performanta si sistemul Android pur, Nokia 8 are elementele unui smartphone Nokia cu adevarat de varf de gama. Nokia 8 este echipat cu toata gama de servicii Google, fara aplicatii inutile. Ceea ce cu totii ne dorim 🙂

Va doresc Sarbatori Fericite, tot ce va doriti si nu uitati ca tehnologia ne conecteaza in moduri uimitoare, dar nimic nu poate inlocui sentimentul avut cand esti alaturi de cei dragi. #UniteFor #BeingTogether #Nokia8 #Bothie.


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.