BLOGU LU' OTRAVĂ

Sunday

13

September 2015

4

COMMENTS

“In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi.”

Written by , Posted in Diverse

Pentru cei cu care te aduni si iti amintesc de momentele petrecute in generala, prima data cand ai chiulit, primul sarut, prima iubire, prima betie.

Pentru cei cu care ai impartit la scoala sandwich-ul facut de mama, pentru cei cu care ai petrecut cea mai frumoasa vacanta la mare in liceu, pentru cei cu care imparti cele mai frumoase povesti, pentru cei care sar la 5 dimineata din pat si te ajuta sa faci pana la masina, pentru cei care te ajuta cu bani pana la primul salariu, pentru cei cu care ai trait cele mai tari seri in club, pentru cei cu care ai impartit cele mai frumoase dimineti pe malul marii.

Toti cei de mai sus au in comun … Prietenia. Si despre asta este vorba in viata. Despre prietenie, despre momentul acela in care ii faci cinste celui mai bun prieten al tau din recunostinta, de bucurie, pur si simplu pentru faptul ca este acolo, ca a fost, este si o sa fie langa tine. Mereu. Prieten adevarat e cel care, chiar daca te cunoaste bine, continua sa te placa.

Divan Express

Cei de la Divan Express s-au gandit sa organizeze un concurs. “Vrem sa va oferim inca o sansa sa le spuneti: “Iti multumesc pentru ca imi esti prieten!”.

Vino la Divan Express in Centrul Vechi intre 13 septembrie si 30 octombrie, comanda-ti mancarea preferata, fa-ti un selfie (cu preparatul, cu decorul sau cu ce iti place tie de la noi) si posteaza poza pe Facebook sau pe Instagram, folosind hashtag-ul ‪#‎2laDivan‬ si tag catre o prietena sau un prieten bun. Vino la casa, arata-ne post-ul si noi iti oferim un voucher gratuit pentru prietena sau prietenul tau cu orice preparat din meniu, la alegerea ta. Cea mai frumoasa declaratie de prietenie va fi premiata cu un Apple Iwatch si cu un card cu reducere permanenta de 50%.”

Divan Express

Sursa foto


4 Comments

  1. Calin
  2. iulian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.