BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

17

June 2015

10

COMMENTS

Insula de pace din cel mai frumos parc al Bucurestiului

Written by , Posted in Bucurestiul meu

Exista un gen de oameni care ar vrea sa se bucure de momente de relaxare, sorbind dintr-o limonada, intr-un loc linistit, cu o muzica in surdina care sa nu iti rupa creierii in doua, intr-o zona cu multa verdeata.

In cautarile mele de locuri de genul asta prin Bucuresti…am dat peste acest spatiu in Herastrau…departe de viata agitate a orasului. Locul asta merita incercat daca ai in minte niste lucruri care sa fie strict legate de relaxare, o cafea buna, un ceai, o carte sau pur si simplu lenevitul sub cerul liber. Daca vrei sa incerci un loc in care sa te simti bine alaturi de familie, de prieteni, un loc in care poti sa iti aduci linistit cainele si daca vrei sa asculti o muzica ok…hai sa ne vedem aici la o limonada.

Tete A Tete CafeneaTete A Tete Cafenea

Locul asta este o alternativa foarte ok la haosul urban de care ne lovim zilnic in Bucuresti. Cuvintele cheie sunt urmatoarele: #dogfriendly #chill, #relax #bikefiendly, #hamac, #apusuldinparc, #discoteq, #liniste, #lounge #books, #leagane. Daca cel putin unul dintre cuvintele de mai sus fac casa buna cu ceea ce iti doresti pentru o zi de vara…atunci e perfect.

Tete A Tete CafeneaTete A Tete Cafenea

Idei cool la Tete A Tete:

  •  Discoteq – petreceri ca-n liceu alaturi de Dj Vasile si Masonic in fiecare sambata de la 10 seara. Intrare bazata pe zambete si imbratisari.
  •  m e r c u r y # doi – s-ale tale buze moi….the word mercurial is commonly used to refer to something or someone erratic, volatile or unstable. In fiecare miercuri de pe la 6 seara.

Tete A Tete Cafenea

  •  apusuldinparc@teteatete.love. Pentru cei carora le place efectul apusului de soare, lumina blanda care alunga toate grijile…in fiecare seara (luni – vineri) de la 5…incercati  #apusuldinparc cu simturile fine ale dj-lor cu limonada sau un pahar de vin in intimitatea parcului vostru preferat. Adoca muzica si DJ de lounge in singurul loc de chillout&lounge din Bucuresti ♥

Tete A Tete Cafenea

  • Pentru ca iti pretuiesti bicicleta si ca de multe ori nu ai reusit sa te bucuri de seara pentru ca nu aveai incredere sa iti lasi bicicleta afara… tocmai de aceea la Tete a Tete esti binevenit si tu si bicicleta ta.
  • Pentru cei care alearga in parc…la Tete A Tete puteti sa va opriti pentru un refil de energie – un shake cu proteine e pregatit pentru orice alergator care trece pe la terasa.

Tete A Tete Cafenea

Daca iti surade ideea…locul asta il gasesti simplu: Parcul Herastrau (langa Gradina Japoneza)

Tete A Tete Cafenea


10 Comments

  1. Ana-Maria
  2. Georgiana
  3. Ramona
  4. Loredana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.