BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

23

October 2013

12

COMMENTS

“Invelisul nu conteaza decat pentru cei care vor sa isi petreaca viata in fata oglinzii.”

Written by , Posted in Diverse

“Nu vreau să mă las doborată de ani, nu vreau sa fac greşala de a numara zile ca şi cum aş vrea să ajung mai repede la final sau refuz să accept că vărsta te împiedică să vrei să mai visezi, să vrei să te perfectionezi în ceva nou care îti place.

Cei de vârsta nepotului tău vor să fie cât mai repede mari, să aibă activitatile celor mari iar noi cei “mari” suntem chiar aşa de mari? Este o problema de atitudine. Eşti obosit atât cât vrei tu să fii de obosit sau esti tânăr atât cât vrei să fii de tânar. Învelişul nu conteaza decăt pentru cei care vor să îşi petreacă viaţa în faţa oglinzii.

Noi singuri ne închidem visele, noi singuri ne autolimităm ascunzându-ne de actul de a trăi din plin fiecare clipă. Nimeni nu ne obligă să fim ceea ce suntem şi nimeni nu ne obligă să rămânem aşa.

Ce ar fi să uităm să numărăm ani, să nu mai numărăm insuccesele şi să facem ceva cu gândurile noastre. Să luptam pentru visele noastre, să numărăm realizarile noastre. Eu cred că asta ar trebui să fie vârsta noastră.
Să vă spun vârsta mea? Eu in prezent am cinci ani şi mă lupt să dobândesc şase, să cresc mai mare.

Nu imi este frică de ziua de mâine deoarece mintea mea deja visează la următorii ani… (nu uitaţi de ce in copilarie vroiaţi să fiţi mari… Nu era neaparat pentru inaltime, nu era pentru anii efectivi pe care îi aveau parinţi ci era pentru libertatea de a fi lăsaţi să faceţi ceva singuri, a fi buni în ceva, a fi apreciaţi, a fi independenţi. A FACE CE ÎŢI PLACE.)” Aly


12 Comments

    • Aly
  1. Anda
  2. Ioana
  3. Aly
  4. boolt
  5. xmanu
  6. carmen
  7. Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.