BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

24

November 2015

17

COMMENTS

Momentul pe care si-l doreste orice femeie!

Written by , Posted in Diverse

Eterna intrebare. Ce vor femeile? De la un barbat…in mare cam stim ce vor: sa fie romantic, ordonat, sa se priceapa la reparat lucruri prin casa, sa participe si el la curatenie – in cel mai rau caz sa duca gunoiul, sa fie ascultator, sa stie sa socializeze, sa gestioneze bine banii, sa faca un sandvis cu cascaval si rosii, sa comunice cat mai bine, sa fie recunoscator fata de femeie – adica sa le fie enuntate si apreciate calitatile, sa fie galanti, sa fie grijulii…si sa stie se se uite la ele. Si lista poate sa continue. Daca am lamurit treaba cu ce isi doresc de la un barbat..putem sa trecem la pasul urmator. Ce isi doresc femeile de la viata?

Traim int-o goana teribila. Alergam din punctul A in punctul B si trebuie sa ajunge acolo in cel mai scurt timp. Ne umplem agenda si telefonul cu date, ore, intalniri, ce avem de facut. Traim in viitor. Mereu cu gandul la ziua de maine. La ce avem de facut. Avem o lista imensa cu lucruri pe care trebuie sa le bifam, o lista cu lucruri care trebuie facute. Azi vorbim despre ce au nevoie femeile. Despre momentul ala la care multe dintre ele viseaza dupa o zi grea la birou, o sedinta care nu se mai termina, indeplinirea unor obiective care nu se mai termina niciodata. Vorbim despre femeile implicate in multe activitati, cu ore dedicate serviciului si familiei. In postarea de astazi vorbim despre momentele de rasfat la care viseaza femeile.
Despre momentele alea in care sunt ele cu ele si nu vor sa mai auda si sa mai vada pe nimeni. Despre momentele in rasfat, fie ca este vorba despre cumpararea unei mici bijuterii in drumul lor spre care, de o ora la spa sau la masaj sau de un sfert de ora petrecut la telefon cu cea mai buna prietena.
Astazi vorbim despre momentele in care femeile au dreptul si merita sa fie rasfatate. Despre mometul ala in care se relaxeaza si isi incarca bateriile dupa o zi de munca.

Multe dintre femei se plang ca nu au timp pentru liniste, timp pentru ele. Dar exact cum exista lista cu lucruri zilnice pe care trebuie sa le bifam – munca – familie – trebuie sa exista o lista cu lucrurile pe care le facem pentru noi. Momentele pe care orice femeie activa le merita cu prisosinta. Aceste momente sunt cu siguranta vitale si necesare pentru orice femeie. In plus ele aduc echilibru, ajuta la constientizare lucrurilor bune care se intampla in viata, aduc implinire, satisfactie si le fac pe femei sa isi calculeze si mai bine pasii pe care urmeaza sa ii faca. Este momentul ala de care orice femeie are nevoie. Stiu multe persoane care isi rezerva cateva minute pe zi pentru asta. Fie ca este vorba despre o plimbare in parc, cateva melodii ascultate in timp ce se relaxeaza pe canapea, o baie aromata, 15 minute la sauna, yoga. Astfel de momente sunt remediul ideal pentru forfota, agitatia, stresul, zgomotul, confuzia si panica care asalteaza femeile active pe parcursul zilei.

Acestor momente de rasfat li se alatura si LaFesta, pentru a le da savoare si pentru a face din ele momente de neuitat. Puteti incerca oricare dintre variante: fie ca este vorba despre La Festa Cappuccino, LaFesta Hot Chocolatta – bautura instant pe baza de ciocolata si lapte sau de pliculetele energizante de 3in1.

12042861_824506140998497_5278904523918744726_n

Ce inseamna pentru voi si ce faceti in momentele voastre de raspfat?

Am niste premii pentru voi.

Locul I: una dintre bijuteriile campaniei “Rasfatul mei dulce este pretios.” Locul II si III: pachete cu LaFesta din promotie. Astept raspunurile voaste. Bafta.

Castigatorii sunt:

Locul 1: Bogdan Db

Locul 2: Flori

Locul 3: Alina Dobre

Felicitari tuturor si Craciun Fericit.

locul1

poster


17 Comments

 1. lieen ella
 2. Diana
 3. Aurelia Dumitru
 4. Dobre Beatrice
 5. Zaman Alexandra
 6. Mihaela Virje
 7. Mihaela
 8. Flori
 9. Ana Dobre
 10. Diana Ema
 11. Elena Anghel
 12. Alina Dobre
 13. Vladescu
 14. alinush dbt
 15. Betty Bea
 16. Bogdan Db
 17. autumn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.