BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

18

October 2019

0

COMMENTS

Nimeni nu poate trai fara prieteni…si fara pizza :)

Written by , Posted in Diverse

“Placerea adevarata este de a sta cu cineva la masa.” Sunt vorbele lui Saint-Exupery si fix asa e. Ce poate sa fie mai frumos decat o intalnire la masa cu prietenii. E momentul ala in care incep povestile, “Iti mai aduci aminte cand…” si tot asa. Intalnirea cu prietenii la o masa mi se pare unul dintre cele mai misto lucruri care exista pe lumea asta.

Aici apar noi amintiri, aici rememorezi tot ce ai trait alaturi de oamenii respectivi, aici e momentul ala in care ajutat de o mancare buna si un vin bun lucrurile sunt mai relaxate si lumea se destinde. Incepi sa povestesti vrute si nevrute. Si la mesele in care ne adunam noi mereu radem. Adica doar asta facem 🙂 Daca rasul in exces slabea acum eram ogari afgani. Si cum sunt un mare fan Italia am zis sa ne bucuram de tara asta minunat fix in mijlocul Bucurestiului. Asa ca mi-am sunat oamenii si am invitata aproape toata echipa la reunirea de la nationala de simtit bine 🙂 . Un pop-up italian dinner cu pizza si vin intr-un loc plin de verdeata. Selecta a fost facuta, antrenorul a sunat pe toata lumea, de mancare s-a ocupat Pizza Ristorante

S-a ras mult, am povestit tot felul de intamplari din iarna de la ski, de pe la mare, de pe la concertele si festivalurile la care am fost in vara asta. Adica ne-am simtit bine cu adevarat. Ca sa inteleaga toata lumea. Si pentru mine, care nu sunt un deloc un bucata priceput, varianta cu Pizza Ristorante a fost ideala. E numai buna pentru party-urile de acasa. In doar 15 minute poti savura o “bucatica” de Italia in propria casa.Ce aduc oamenii in plus? Vesti bune pentru vegetarieni si pentru oamenii care au intoleranta la gluten. Pizza Ristorante pune la dispozitie o varietate de sortimente, pentru toate gusturile si preferintele, avand sortimente si pentru vegetarieni, dar si pentru consumatorii de produse fara gluten.

Processed with VSCO with l8 preset

Asa ca de acum inainte avem pentru vegetarieni Pizza Mozzarella si Quatro Formaggi iar pentru cei care nu mananca glutem exista Pizza Salame. Cam asa a fost seara noastra la Pop-Up Italian Dinner alaturi de Pizza Mobile.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.