BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

16

August 2017

0

COMMENTS

Noul gadget care poate inlocui cardul la cumparaturi

Written by , Posted in Music

Dupa Untold, am hotarat sa incerc bratara contactless si ceasul contactless de la BT si reactiile sunt foarte tari. “Ce e aia?”, “Cum functioneaza?”, “Poti sa platesti cu ceasul ala fara sa ai cardul la tine?”, “Cum scoti banii de pe el?”, “Ce se intampla daca il pierzi sau il fura cineva?”. Chiar nu ma asteptam la valul asta de intrebari 🙂 Ideea e ca imi place tare produsul si va invit sa il incercati pentru ca o sa va placa. Asta daca nu sunteti in tabara aia care e panicata de pasapoartele biometrice 🙂

Exista doua produse pe care le am si pe care Banca Transilvania le promoveaza si care imi plac tare mult. Ceasul contactless si bratara contactless. Ceasurile sunt elvetiene, marca Mondaine, iar pentru varianta BT contactless sunt disponibile 3 modele: Clasic-Ladies, Clasic-Men si Premium-Unisex. Ceasul BT contactless functioneaza ca un card bancar prin accesul la contul curent in lei deschis la Banca Transilvania. Poate fi comandat de clientii Bancii Transilvania care au card de debit in lei sau, dupa caz, cardul si ceasul pot fi primite impreuna.

Cu ceasul poti sa platesti contactless la comercianti, comisionul este zero si, ca in cazul oricarei plati contactless de pana la 100 de lei sau echivalent, clientul nu mai este nevoit sa introduca PIN-ul. Ceasul poate fi comandat online, pe siteul BT sau in oricare dintre sediile Bancii Transilvania si se primeste tot la BT, unde este activata cartela contactless care va fi inserata in cureaua ceasului. In caz de furt sau pierdere treaba e simpla: iti blochezi cardul de pe aplicatia mobila. Imi place tare si designul, despre care am aflat de la Julien ca are o poveste foarte frumoasa in spate. Este un accesoriu classy si usor de asortat, iar modelul cu curea neagra pe care il am se potriveste la orice tinuta.

IMG_5607

Al doilea produs pe care poti sa il folosesti daca vrei sa lasi cardul acasa, este bratara BT VISA contactless. Bratara este un instrument alternativ de plata, care poate inlocui cardul la plata cumparaturilorAceasta ofera acces la contul curent in lei deschis la BT si posibilitatea de a plati contactless, indiferent de suma, in tara si in strainatate.

Comisionul de emitere si pentru plata la comercianti este zero, bratara functioneaza exact ca un card bancar contactless; pentru platile de pana la 100 de lei nu este necesara introducerea PIN-lui si poate fi emisa clientilor BT care au card de debit in lei sau, dupa caz, impreuna cu un astfel de card. Abonamentul lunar este de doar 3 lei/bratara. In schimb, comisionul de emitere si pentru plata la comercianti este zero.

IMG_5608

Eu am primit bratara BT contactless in editie speciala pentru Summer Well, iar de pe ea am incarcat cardul de festival, cu care am platit in cele 3 zile ale acestuia. Treaba a mers extrem de simplu si de rapid. Spuneai suma pe care o doresti pe cardul de festival si foloseai bratara BT contactless sau ceasul BT contactless pentru a-l incarca. Pentru un om care este fan “fara bani cash in buzunar” – experienta #BTCashless de la Summer Well 2017 a fost minunata. Pe langa asta, la cortul #BTHub au fost o gramada de activitati interesante pentru oamenii care au venit in festival.

IMG_5468IMG_5487IMG_5489

Puteai dona o limonada cu ajutorul lui Iulian, pentru a ajuta copiii bolnavi, puteai transcrie emotiile pe carti postale pentru cei dragi, pregatite cu ajutorul fetelor de la Livrez Dragoste, puteai sa iti creezi logo-ul personal, pornind de la nume si adaugand un simbol reprezentativ pentru tine sau pentru interesele tale sau puteai ramane cu o amintire frumoasa din festival pe care sa o share-uiesti cu cei dragi – un GIF de festival pe fundal animat, de vara. Am trait – asa cum ii zice si sloganul – un festival ca o vacanta. O vacanta de vara in care ne-am bucurat de “Papillon” de la Editors, de “People Help The People” de la Birdy si de cea mai frumoasa experienta bucuresteana de festival din vara asta.

IMG_5458IMG_5609


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.