BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

25

April 2014

1

COMMENTS

Nu vrei sa o ajuti sa priveasca din nou cerul?

Written by , Posted in Diverse

Am citit treaba asta la Cabral si m-a impresionat. Ma gandesc ca orice problema pe care o am in momentul de fata este un rahat pe langa adevaratele probleme pe care le au unii oameni. Am fost saptamana trecuta prin tot felul de spitale cu niste probleme, mici, si ce am vazut m-a linistit. Dar nu despre asta vorbim azi. Azi vorbim despre oamenii care chiar traiesc o drama, Vorba mamei mele “pentru orice problema exista o rezolvare…mai putin pentru momentul ala in care moartea te face sa parasesti lumea asta.”

Aici inca nu este cazul. Aici moartea doar a prins omul asta de un picior. Si IMPREUNA putem sa facem moartea sa renunte la planul ei cu fata asta. Se numeste Ruxandra, are 25 de ani…da 25 de ani…mi se face pielea de gaina cand scriu asta…si este o fata pasionata de pasionata de ski, snowboard si motociclete. O fata curajoasa, ambitioasa care a terminat facultatea de Drept si lucreaza la un cabinet de avocatura. Ruxandra vrea sa isi vada visul implinit sis a ajunga o avocata de succes. Insa aici intervine problema. Din data de 15 Martie, in urma unui accident suferit, este internata la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Floreasca.

“Pentru a ajuta vindecarea, medicii m-au mentinut o perioada intr-o coma indusa medical, scazandu-mi temperatura corpului. Aceasta coma indusa medicamentos s-a suprapus comei in care am intrat in urma accidentului. Acum am iesit din coma indusa medical, insa starea mea este inca inconstienta. Pentru ca recuperarea mea sa fie posibila, trebuie sa fiu mutata cat mai repede intr-un spital specializat din strainatate. Din pacate, in spitalul Floreasca, tratamentul care tine de recuperarea neurologica este insuficient, iar pe masura ce timpul trece risc sa imi pierd din reflexe si mobilitate.

Parintii si prietenii mei fac eforturi financiare uriase pentru a sustine vindecarea mea insa o zi de spitalizare in strainatate se ridica in medie la 700-800 euro/zi. Am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca din pacate viata mea depinde de bani! Va rog sa intelegeti, ca pentru orice fel de ajutor, cat de mic, veti primi recunostinta mea si toate gandurile mele bune. Daca nu ma puteti ajuta financiar, o puteti face moral si de asemenea puteti da povestea mea mai departe (Share). Cand voi putea vorbi, primul lucru pe care il voi face va fi sa va multumesc si sa va doresc multa sanatate, “Dumnezeu sa va aiba in grija” !

Te rog sa te uiti la pozele de mai jos si sa recitesti textul si sa te gandesti doar o secunda la ce simt parintii ei, prietenii ei, iubitul ei…Apoi sa faci un gest frumos.

Daca vrei sa oferi O sansa pentru Ruxandra da click aici


1 Comment

  1. Razvan Dragan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.