BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

2

September 2015

0

COMMENTS

“O femeie cu pantofi frumosi nu este niciodata urata.”

Written by , Posted in Diverse

Femeile ii divinieaza si mereu spun ca au putini cand vine vorba de ei. Unele au zeci…Imelda Marcos cam 3000. Exista filme care s-au facut despre ei, exista povesti al caror subiect se invarte in jurul lor…iar pesiunea cu care femeile vorbesc despre ei una nebuna. Nu stiu care este subiectul despre care barbatii pun la fel de multa pasiune cand vorbesc despre el. Poate femeile 🙂

„Exista un element de seductie in pantofi care nu exista pentru barbati. O femeie poate fi sexy, fermecatoare sau timida cu pantofii sai.” Christian Louboutin

Exista un citat celebru care mi se pare ca vorbeste de la sine despre treaba asta. Este dat de Marilyn Monroe si toate femeile il stiu foarte bine si cu siguranta l-au postat pe Facebook la un moment dat: “Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea.” Pana la urma unul dintre simbolurile feminitatii pure este chiar el: pantoful cu toc. In Sex and The City este o intreaga nebunie legata de pantofi – “Realitatea este ca e foarte greu sa mergi in pantofii unei femei singure. De aceea avem nevoie din cand in cand de pantofi cu adevarat speciali, pentru a face plimbarea mai distractiva” iar Carrie Bradshaw spunea ca “Poate ca nu stiu nimic despre barbati, dar despre pantofi? Despre pantofi stiu multe.”

Cenusareasa si-a gasit marea iubire datorita lor – este dovada ca o pereche de pantofi iti poate schimba viata – , pantofii purtati de Judy Garland in “Vrajitorul din Oz” au fost evaluati la 1.000.000 de dolari…comedia “In her shoes” este povestea amuzanta si emotionanta a doua surori care nu au nimic in comun in afara de masura de la pantofi 🙂 E celebra si replica: “”Daca nu ai de gand sa-i porti, nu-i cumpara! Lasa-i acolo pentru cineva care va sti sa-i aprecieze… mai mult.”

“Viata e scurta, tocurile tale nu ar trebui sa fie. ” Brian Atwood

Imi plac femeile pe tocuri si le incurajez pe toate femeile sa poarte tocuri…dar nu oricand. Ci doar cand trebuie. Nu trebuie sa purtati tocuri cand situatia nu o cere, nu trebuie sa va chinuiti pe ele cand chiar nu e cazul. Trebuie sa le purtati cand simtiti ca acum e momentul lor. Nu exista barbati normali la cap care apreciaza femeia doar cand este pe tocuri. Totul este despre atitudine. Despre cum porti ce porti. Si am ceva pentru voi 🙂

In ideea asta Fashion Up desfasoara 13 concursuri zilnice pana la Ziua Nationala a Femeilor #PeToc.

FashionUp sarbatoreste, in premiera pentru tara noastra, Ziua Nationala a Femeilor #PeToc. Pe 1 septembrie, FashionUp a lansat provocarea Back2Toc, ce se desfasoara pana pe 13 septembrie si celebreaza eleganta femeilor care poarta pantofi cu toc. Timp de aproape doua saptamani se desfasoara concursuri zilnice pe pagina de Facebook a magazinului, iar norocoasele castigatoare vor primi cate o pereche de pantofi din oferta FashionUp.

“Pantofii iti transforma limbajul corpului si atitudinea. Te inalta fizic si psihic.” Christian Louboutin

Totodata, pe 14 septembrie, FashionUp ofera reduceri importante la toate modelele de pantofi din oferta magazinului, timp de 24 de ore si, in aceeasi zi, echipa FashionUp iese in strada pentru a premia femeile elegante care poarta tocuri.

“Nu poti avea niciodata prea multa grija atunci cand iti alegi pantofii. Prea multe femei considera ca nu sunt importanti, dar adevarata eleganta a unei femei se masoara dupa ce poarta in picioare.” Christian Dior

Campanie #PeToc

In cei peste sase ani de existenta, magazinul a vandut peste 100.000 de perechi de pantofi cu toc, iar 2015 este anul care le rasplateste pe doamnele si domnisoarele iubitoare de acest model de incaltaminte. Eleganta si bunul gust al clientelor FashionUp se remarca si in cele mai populare categorii de produse: pantofii cu toc si rochiile.

Ziua Nationala a Femeilor #PeToc le aduce premii femeilor intalnite de echipa FashionUp pe strada, dar, pana atunci, 13 perechi de pantofi vor fi oferite zilnic prin intermediul canalelor online. Pana pe 13 septembrie, doamnele si domnisoarele pot participa la concursurile zilnice de pe pagina de Facebook a FashionUp si pot afla mai multe despre aceasta sarbatoare de pe blogul FashionUp. De asemenea, cine accepta provocarea Back2Toc poate urmari usor mesajele si concursurile prin hashtag-urile dedicate acestui eveniment: #fashionup, #petoc, #back2toc.

Si asta nu e tot. Invit si alti bloggeri sa participe la concursul de AICI. Sunt destule premii: 12 perechi de pantofi!!! Bafta.

“Nu stiu cine a inventat tocurile, dar toate femeile ii sunt recunoscatoare. ” Marilyn Monroe

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.