BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

11

October 2017

0

COMMENTS

O idee buna de cadou pentru un pasionat de masini

Written by , Posted in Diverse

Exista un moment in care iti pui o gramada de intrebari atunci cand vrei sa faci cadou unui om pasionat de masini. Genul ala de om extrem de pasionat care isi personalizeaza pana si pana si numarul de la masina 🙂 Pentru un astfel de pasionat este postarea de astazi.

Este o idee de cadou pe care poti sa il faci oricand. Fie ca este vorba despre un coleg de la birou, sot, iubit, prieten, sef….pasionat de masini in general. Nu costa mult, este o treaba de care o sa te bucuri cand il primesti si pe care o sa il porti cu tine peste tot. Postarea de astazi este pentru soferul ala pasionat. Cu siguranta stii pe cineva care este iremediabil indragostit de masina sa. Genul de om care ii pune un nume masinii sale, care o rasfata si o tratează ca pe un membru al familiei si care stie absolut totul despre ea, pana la ultima piesa. Tipul ala cu care poti face maratonul discutiilor despre capacitatea motorului, care stie totul despre ce tip de cauciucuri trebuie sa folosesti, omul ala care iti arata mereu ce trasnaie a mai cumparat pentru masina lui. Ei bine, pentru acesti oameni este acest breloc personalizat, pe care il oti oferi cu o ocazie speciala sau…pur si simplu, fara nicio ocazie. Fa acest gest si omul ala cu siguranta o sa iti multumeasca mereu 🙂

9105

Brelocul poate sa fie personalizat cu numarul de inmatriculare al masinii sale iar pe spate poti scrie ce iti trece prin cap. Poti pune numele celui caruia ii oferi brelocul, un mesaj special pe care il ai pentru el sau orice vrei tu. Mai multe detalii gasesti AICI.

IMG_7464


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.