BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

13

December 2017

3

COMMENTS

O idee foarte buna de cadou pentru parinti

Written by , Posted in Diverse

Parintii sunt cei care inca mai printeaza poze pentru a le pune prin casa. Sunt cei pentru care fotografia pe hartie bate orice folder cu poze din calculator. Mama mea este cea mai fericita daca ii ducem poze prin locurile in care am fost de fiecare data cand trecem pe la ea. Pentru ca unii dintre noi sunt in cautare de cadou de Craciun…am o idee pentru voi.

Un cadou personalizat, pe care o sa il ai multa vreme, de care te poti buucura de fiecare data in familie alaturi de cei dragi si in acelasi timp bun la pret. Daca vrei sa faci un cadou unei persoane speciale si vrei ca acest cadou sa strarneasca emotie si mult entuziasm…asta e cadoul. La ocaziile cu adevarat deosebite, valoarea sentimentala este mai presus decat cea materiala. Si nimic nu este mai frumos, natural si mai autentic decat amintirile create alaturi de persoanele dragi.  Momentele traite impreuna sunt cel mai puternic lucru pe care il au in comun doi oameni.

Amintirile sunt singurul cadou peste care timpul nu se asterne niciodata. Sunt cele care mentin flacara vie si ii leaga, pentru totdeauna, pe cei care au trait aceleasi sentimente, in acelasi timp si loc. Pune amintirile la loc de cinste si asigura-te ca persoana care primeste cadoul te va tine minte pentru tot restul vietii – sau in cazul mamei o sa se bucure foarte tare.  Alege 32 din fotografiile tale preferate si o sa primesti Cutia cu aminitiri – 32 poze cu mesaj – model de Craciun. Ai posibilitatea să alegi culoarea conturului si sa scrii un text pe fiecare poza. Cum am scris eu pe pozele de la Electric Castle sau Neversea 🙂 Cutia o gasesti AICI – pretul este 49 de lei iar livrarea se face in 2 ore. Sarabatori fericite la toata lumea.


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.