BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

20

December 2013

1

COMMENTS

O idee foarte cool de cadou pentru Craciun

Written by , Posted in Diverse

Vin zile frumoase. Imi place Craciunul. E cea mai frumoasa sarbatoare din an. Imi aduc aminte cum aducea tata bradul din Amzei si eu il impodobeam impreuna cu mama. Aveam ieslea care statea mereu la baza bradului iar trenuletul inconjura crucea din lemn masiv in care era ancorat bradul.

Atmosfera Craciunului, colindele, cadourile…au fost lucurile de care m-am bucurat indiferent de varsta. E foarte frumoasa ideea asta… sa daruiesti. Mi se pare unul dintre cele mai umane, sincere si pure lucruri care ni se pot intampla. Am vazut pe net o idee foarte cool de cadou. Si pentru ca o recomandare in plus nu are ce sa faca rau…m-am gandit sa va spun despre asta. Era un clip pe Youtube cu prietena Crina Semciuc.

Daca habar nu ai ce carti sa ii cumperi, ce parfum isi doreste sau ce marime poarta la haine – ideea la care s-au gandit oamenii astia e chiar cool. Daca iubitul tau e pasionat de masini..poti sa ii oferi pachetul “Sport to enjoy” – squash, karting, buggy, ATV, echitatie sau zbor cu parapanta sau cu avionul. Daca vrei sa ii faci iubitei un cadou poti sa alegi pachetul  “Chic&Romance” si puteti merge impreuna la Palatul Brukenthal sau la hotelul de gheata de la Balea.

Treaba fuctioneaza foarte simplu: tu , cel care faci cadoul, alegi pachetul. Cel care primeste cadoul ambalat elegant (in plic si cu compliment card- deci nu trebuie sa mai cauti ambalaj si felicitare), are la dispozitie intre 20 si 50 de activitati in fiecare pachet, din care poate sa o aleaga pe cea pe care vrea sa o traiasca. Toate pachetele acopera intreaga tara, asa ca nu conteaza din ce oras esti, tot vei gasi ceva in apropiere. Toate detaliile le gasiti aici.

Craciun Fericit.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.