BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

5

May 2014

19

COMMENTS

O relatie frumoasa

Written by , Posted in Diverse

“O relatie frumoasa se dezvolta cand partenerii vor cu adevarat sa fie impreuna si nu si rezolva problemele despartindu-se la fiecare 2 saptamani. Orice “hop” ar aparea trebuie cautat ,inteles ,rezolvat si trebuie mers mai departe.Trebuie rezolvat prin comunicare si intelegerea motivelor pentru care s a intamplat asa. Niciodata nu este de vina doar femeia sau doar barbatul, intotdeauna exista acel “ceva ” care declanseaza experiente neplacute.

Lasati-va partenerii sa respire, dorintele va sunt diferite, lasati-l pe celalalt sa si le exprime, sa si le indeplineasca, nu incercati sa-i controlati fiecare miscare doar pentru ca asa considerati ca e bine. Lasati-va apropiatii sa “existe” pentru ca altfel intervine captivitatea si va dori sa plece… daca nu va simtiti confortabil sau voi nu vreti sa evoluati in directia aceea mai bine renuntati. Schimbarea in cuplu trebuie sa se efectueze gradat, niciodata fortat, si bineinteles in favoarea amandurora. Schimbarea e benefica pentru ca un cuplu trebuie sa si imbunatateasca relatia mereu, dar apare acea idee stupida ”daca ma iubeste cu adevarat ma iubeste asa cum sunt”. E complet fals. Nu suntem perfecti, avem defecte si trebuie lasat orgoliul la o parte. Mai putin “eu am dreptate” si mai multa iubire si intelegere.

Evident nu va lasati calcati in picioare pentru ca exista si persoane fara speranta care doar isi bat joc si isi vad interesul. Acolo este vina celui care accepta.

Nu este drumul spre singuratate si nici ceva imposibil sau ireal. In principiu ceea ce oferi celor din jurul tau ,primesti inapoi, indiferent ca oferi bine sau rau ,acele lucruri de intorc la tine; asta este o lege si toti ar trebui sa tineti cont de ea , sa va dati seama ca tot ceea ce se intampla in exterior este reflexia a ceea ce esti tu in interior. Daca relatia nu ti merge bine este vina ta, daca ai un accident de masina sau alte lucruri rele care ti se intampla este tot vina ta pentru ca felul in care gandesti sau te comporti cu cei din jurul tau este distructiv si se intoarce impotriva ta. Intotdeauna cautati sa va imbunatatiti modul de a gandi si incetati sa mai dati vina pe ceilalti pentru ceea ce vi se intampla. E mai simplu sa spui ca ceilalti sunt vinovati pentru ceea ce patesti tu in viata , ca este o coincidenta neplacuta sau ca ai fost victima unei intamplari nefericite, decat sa ti asumi vina……Da, sexul este foarte important pe langa toate aceste lucruri..si vorbesc in special de fetele care au impresia ca merita totul fara sa daruiasca nimic in schimb. Si ma refer de altfel si la barbatul care batjocoreste femeia si are impresia ca ii este superior.”

Mesaj primit pe blog.

Foto: Alina Nikitina


19 Comments

 1. relu
  • Nana
 2. diana
 3. Dani
 4. Camelia Tivichi
 5. Allexa
 6. Allexa
 7. Allexa
 8. Liliana Radulescu
 9. Alina M
 10. Lavinia
  • anna
   • Lavinia
  • Alexa
 11. F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.