BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

4

November 2013

6

COMMENTS

“Omul ajunge astfel sa fie ca un produs frumos ambalat, dar atat de stricat pe interior.”

Written by , Posted in Diverse

“Libertatea nu este decat o iluzie in zilele noastre. Cred ca societatea asta de consum este, de fapt, cea mai puternica forma de sclavagism dezvoltata vreodata in istorie. Suntem o specie de dependenti care ne-am dat libertatea de bunavoie.

Si, o data cu inaintarea in varsta, se mai adauga o pereche de catuse, un plasture la gura. Nu suntem incurajati sa facem bine, nu suntem lasati sa aducem frumos. Suntem, in schimb, incurajati sa fim falsi, sa ne imbolnavim, sa vindem si sa ne vindem. Omul ajunge astfel sa fie ca un produs frumos ambalat, dar atat de stricat pe interior.” Alexandra.

Scriam cu ceva vreme in urma despre fardul asta pe care zilnic il aruncam pe chipuri. Despre falsitatea asta pe care o avem, despre rolul asta pe care il jucam. Ne place sa me mutilam unii pe altii, ne place sa vedem oamenii din jurul nostru cum se tarasc in genunchi. Avem “calitatea” asta sa ne bucuram de raul celui de langa, sa ne frece grija ce face vecinul de palier. Suntem mereu in concurenta cu altii, vrem mai mult…si mai mult…si pentru asta ne antrenam la campionatul mondial de calcat cadavre in picioare. Suntem cei mai buni la sportul asta.

Pentru multi dintre noi nu conteaza cum ajungem in loculul ala….ci ca ajungem acolo. Suntem gata sa ne tradam mama, sa uitam de familie, de prieteni, sa ne lepadam de tot ce aveam mai de pret pentru a ne atinge obiectivele. Ne vorbim de rau unii pe altii fara sa stim cine e cel de langa noi, fara sa stim ce vrea, vrem doar sa aruncam cu rahat. E inca un sport pe care ne face placere sa il practicam.

Nu oina este sportul nostru national..ci calcatul pe cadavre pentru a ne atinge scopurile si improscatul cu rahat. Hai sa ne vedem felia de paine alba cu gem din farfurie sis a nu mai comentam atat felia de paine neagra cu seminte si caviar de la vecinul nostru de masa. Daca ne vedem de treaba o sa ajungem sa ne bucuram si noi de felia lui.


6 Comments

  1. scrum
  2. Mihaela Codita
  3. Eva
  4. alexandra
  5. Slincu
  6. Lia
  7. tinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.